Gümüşhane
Az bulutlu
weather
13°
38,8376 %-0.01
44,0273 %0.35
4.131,07 0,54
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane İŞKUR’dan bin 400 kişilik istihdam müjdesi

İŞKUR’dan bin 400 kişilik istihdam müjdesi

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Çalışma ve Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) Gümüşhane’de yapacağı personel alımları ile ilgili bir açıklama yaptı.

1222
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Çalışma ve Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) Gümüşhane’de yapacağı personel alımları ile ilgili bir açıklama yaptı.

İŞKUR Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonunda Gümüşhane için bin 400 kişilik istihdam kontenjanı ayrıldığını müjdeleyen Köse, “Uzun bir süredir İŞKUR Genel Müdürlüğü ile görüşmeler devam ediyordu. AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı olarak memleketimize hizmet için bütün imkânları zorluyoruz. Bu bağlamda İŞKUR Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda şehrimizde istihdam oluşturmak üzere 1400 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Şehrimize ayrılan bu personel istihdamında emeği geçen İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı’ya, bir önceki il başkanımız Hakkı Gündüz’e, Milletvekilimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın’a, 24. Dönem Milletvekilimiz Feramuz Üstün’e, İŞKUR Gümüşhane İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
T
Temel BOZALAN 9 yıl önce
Sagolsunlar sehrimiz icin cok iyi oldu
BEĞENME
0
CEVAPLA
G
Güven KÖKSAL 9 yıl önce
selam ben i̇şi̇tme engelli̇yi̇m paylaştiğini̇zi̇ okudum engelli̇ i̇ş alimi olmasi lazim
BEĞENME
0
CEVAPLA
S
Sssss 9 yıl önce
Ne hikmetse böyle haberler selime yakın olur seçimden sonrada artık ...
BEĞENME
0
CEVAPLA