Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1409 %0
44,3834 %0.22
4.133,11 % 0,00
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Milletvekili Aydın Kürtün Yatırımlarını Masaya Yatırdı

Milletvekili Aydın Kürtün Yatırımlarını Masaya Yatırdı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, TBMM’de ki makamında Kürtün ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Kanat ile bir araya gelerek ilçe yatırımlarını görüştü.

597
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, TBMM’de ki makamında Kürtün ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Kanat ile bir araya gelerek ilçe yatırımlarını görüştü.

Milletvekili Aydın, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ile Kürtün ilçesinde yapılan kamu hizmetleri, Belediye hizmetleri ve özel sektör faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunarak ilçeyi ilgilendiren karayolları çalışmalarından, alt yapı yatırımlarına, eğitim faaliyetlerinden, yeni kapalı spor salonu ve yeni Kürtün hastanesine kadar her konuda istişarede bulundu.

Milletvekili Aydın, Kürtün ilçesinde de siyasiler, yetkililer ve akil insanlar ile bir araya gelmeye devam edeceklerini, ortak akıl ve pozitif sinerji ile çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek, “Son yıllarda yapılan yoğun çalışmalar ile gelişen ve büyüyen Kürtün ilçemiz için yapılması gereken ne varsa yapılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
z
ziyaretci 11 yıl önce
sayın vekılım torul neden es geçiliyor hep anlamış değilim. akılma başka partiden oluşu geliyor sadece
BEĞENME
0
CEVAPLA