Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,2402 %0.34
44,6140 %0.02
4.148,08 % -0,58
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Genç'e Bir Kınamada Torul'dan

Genç'e Bir Kınamada Torul'dan

AK Parti Gümüşhane teşkilatı CHP Milletvekili Kamer Genç’in Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yaptığı davranışları kınamaya devam ediyor.

419
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane teşkilatı CHP Milletvekili Kamer Genç’in Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yaptığı davranışları kınamaya devam ediyor.

Gümüşhane İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan’ın ardından Torul Kadın Kolları Başkanı Tuğba Çubukçu da kınama mesajı yayımladı.

Çubukçu mesajında şu ifadeleri kullandı: “İnsanoğlunun ilk var oluşundan beri gerek Aile, gerek toplum ve gerekse de uygarlık, medeniyet, kültür ve siyasette kadınlar her zaman yadsınmayacak şekilde gerek somut ve gerekse de soyut anlamda her zaman özne olmuşlardır. 26 Kasım tarihinde sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin de katıldığı Japonya milli günündeki programda; Emine Erdoğan hanımefendinin konuşması esnasında, CHP'li Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in kullandığı yakışıksız sözlü ifadelerden dolayı AK Parti Torul İlçe Kadın Kolları teşkilatı olarak Kamer Genç'i kınıyoruz. Kadına verilen değerin ve önemin Gümüşhane ilimizde pozitif olduğu bilinen bir gerçekliktir. Bilgi çağıyla beraber kadın sembol olarak, yeni bir vizyonel aktör olarak dünya arenasında yer almaktadır. O nedenle kadının yaşam içindeki konumu, önemi iyice anlaşılmalı ve okunmalıdır. Yaşamın hiçbir alanında bir daha kadına karşı böyle durumların, vaziyetlerin yaşanmaması dileğiyle insanlığın memleketi olan kadınlara saygılarımızı sunuyoruz.”
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *