Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,2463 %0.36
44,6263 %0.01
4.171,51 % -0,01
Gümüşhane Haberleri Siyaset 'Vatandaşımıza 'of' dedirtmeyeceğiz'

'Vatandaşımıza 'of' dedirtmeyeceğiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

299
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul’daki STK’ların yaptığı toplantı ve CNN Türk’te katıldığı programın ardından Gümüşhane de çalışmalarına devam eden Canlı, ekonomik sıkıntı içinde olan vatandaşa, memura, yaşlılara, dar gelirliye, borçluya “of” dedirtmeyeceklerini söyledi.

İnsanların bankalardan kredi kullanma mecburiyetinde kalıp, alacaklıların icra işlemlerine mecbur kaldıklarını kaydeden Canlı, “MHP hükümetinde, alacakların vasfı ne olursa olsun icra ve haciz uygulamaları hiç kimsenin gelirini asgari ücretin altına düşürecek şekilde uygulanamayacaktır. Vatandaşlarımız borç ve yüksek faiz sarmalından kurtarılacaktır. 65 yaş aylığı 300 liraya yükseltilecektir. Belli nüfusun üzerindeki yerlerde yaşlı bakım evlerinin yapılmasını hedefliyoruz. Engelli kardeşlerimize, kamudaki kotasının tamamını atama yapacağız. Tıbbi ve mesleki rehabilitasyon imkanlarını yükselteceğiz, engelli aylığını 400 liraya çıkartacağız. Gazilerin şehit ailelerinin malullerin öncelikli olarak işe yerleştirilmelerini ve topluma kazandırılmalarını amaçlıyoruz. Gazilerimize 3600 günde emekli olabilme hakkı vereceğiz. Özlük haklarını iyileştireceğiz. Gaziler arasındaki eşitsizliği gidereceğiz. Malul sayılmayan gazilerimizin mağduriyetlerini gidereceğiz. Şeref aylığı 1400 liraya yükseltilecek. Muharip gazilerimizin hepsine aynı tutarda ödeyeceğiz. Kamu personel rejimini liyakati esas alan anlayışla yeniden düzenleyeceğiz. Kamuda çalışan taşeron işçiler, 4C’liler, geçici statüde çalışanları kadroya alacağız. Geçici ve mevsimlik işçilerin mağduriyeti giderilecek, kamu işlerine naklen atanabilme imkânı sağlanacaktır. Eşit değerde iş yapan eşit ücret alacaktır. Kamu çalışanlarına yapılan tüm ek ödemeler, emekli aylıklarına, kıdem aylıklarına yansıtacağız. Kamu çalışanlarına disiplin affı getirecek, bir derece hakkından yararlanmamış memurlarımıza bir derece vereceğiz” dedi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
G
Gerçekler 9 yıl önce
bunları siz mi yapacaksınız? dediklerinize ne siz nede sizin genel başkanınız inanmıyor. bu yüzden iktidar olmak gibi bir niyetiniz yok sadece vekil seçilmek için söylenen boş laflar bunlar
BEĞENME
0
CEVAPLA