Gümüşhaneli sporseverler, bu hafta sonu kent merkezinde oynanacak olan voleybol ve futbol müsabakalarının aynı gün ve saate denk gelmesi nedeniyle en azından birinin saatinin değiştirilmesini istedi.
24 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Spor Toto 2.liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor sahasında Aydınspor 1923 'ü ağırlarken, aynı gün ve saatte Bayanlar Voleybol 2.liginde mücadele eden ekibimiz Gümüşhane Gençlerbirliği de Kozan Belediyespor'u Aydın Doğan spor salonunda ağırlayacak.
Taraftarlar, iki karşılaşmanın da aynı gün ve saatte olması nedeniyle iki takımı da desteklemek istediklerini, hem güvenlik açısından, hem de taraftar desteği için en azından bayan voleybol maçının saat 16.00’ya alınmasını istedi.


Kupa beyi GÜMOFF yıla kupa ile başladı
#Spor / 25 Mayıs 2025

Ahmet Emir Yavuz, Gümüşhane’den Savate Milli Takımı’na Seçilen İlk Sporcu Oldu
#Spor / 26 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *