Başkent Ankara TOBB öncülüğünde 250 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ yürüyüşüne Gümüşhane’den GTSO Başkanı İsmail Akçay ve beraberindeki heyet katıldı.
Sıhhiye Meydanı'nda saat 16.30'da başlayan yürüyüşte dev bir Türk Bayrağı açıldı. Meclis'te sona eren yürüyüşe Gümüşhane’den de özel sektörün en büyük yasal temsilcisi, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası adına başkanlık düzeyinde katılım oldu.
GTSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ve beraberinde bir heyet Ankara’daki bu yürüyüşe katıldı.
Yürüyüşün sonunda yapılan ortak açıklamada teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. Hep birlikte Türkiye’yiz” mesajı verildi.


GGA öğrencileri 19 Mayıs’ı anlamlı etkinliklerle kutladı
#Gurbetten / 22 Mayıs 2025

Eskişehir'de Gümüşhane türküleri yankılandı
#Gurbetten / 22 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *