Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,0873 %0.26
44,1987 %-0.04
4.136,31 % -0,03
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Bakan Eroğlu Gümüşhane'de

Bakan Eroğlu Gümüşhane'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme, temel atma ve açılış programlarına katılmak üzere bakanlığına bağlı Genel Müdürlerle birlikte Gümüşhane’ye geldi.

454
Gösterim
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme, temel atma ve açılış programlarına katılmak üzere bakanlığına bağlı Genel Müdürlerle birlikte Gümüşhane’ye geldi.

Trabzon üzerinden karayoluyla şehre gelen ve ilk olarak Torul ilçesini ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada Vali Yücel Yavuz, Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

İlçe caddelerinde vatandaşlarla hasbihal ettikten sonra Belediye Başkanlığı önünden halka seslenen Bakan Eroğlu, AK Parti’nin Gümüşhane Milletvekili adayları Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş ile uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını belirterek, Bakanlık plakasının bile aynı olduğu Gümüşhane’ye karşı ayrı ve sevgisi olduğunu söyledi.

Burada vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, Gümüşhane’nin 3.milletvekili adayının da kendisi olduğunu belirterek, “Başbakanımız Gümüşhane’ye büyük önem veriyor. İstanbul’da destanlar yazan arkadaşlarımızı buraya gönderdi. Her iki aday da büyük düşünen, vizyon sahibi, Gümüşhane sevdalısı arkadaşlarımız” dedi.

Gümüşhane’ye AK Parti iktidarları döneminde 6 milyar liralık yatırım ve destek sağladıklarını belirten Eroğlu, “Türkiye son 13 yılda muazzam bir büyüme kaydetti. 300 yıldır bu ülke üzerinde oyun oynanıyor. Oyunlar bitmiş değil” diye konuştu.

7 Haziran’da AK Parti iktidar olamasın diye 7 düvel şer güçlerinin çalıştığını dile getiren Eroğlu, “Bunların içinde yabancı ve yerli güçler var, paralel yapı var, üst akıl var, PKK'sı var, terör örgütleri var velhasıl var da var. Ona rağmen milletimiz en büyük parti olarak AK Parti'ye oyunu verdi, yüzde 41'le ama tek başına iktidar olamadık" ifadelerini kullandı.

Büyüme ve gelişmenin devam etmesi için siyasi istikrarın şart olduğuna vurgu yapan Bakan Eroğlu, Türkiye’nin dünyanın en büyük 16 ekonomisi arasında olduğunu belirterek, “Kaybedecek zamanımız yok. Hizmet denince akla AK parti gelir. Vizyon sahibidir. Milletimiz hiçbir hedefi, projesi olmayan partileri sandığa gömecektir. Bizim büyük hedeflerimiz var. 1 Kasım seçimleri tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Büyük hedeflere imza atmak için varız” dedi.

Konuşmanın ardından Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Bakan Eroğlu'na ilçeye bağlı Altınpınar köyünde bulunan Limni Gölünün fotoğrafının yer aldığı tabloyu hediye etti.

Eroğlu, buradaki programın ardından ilçedeki Çit Deresi'ne kırmızı benekli alabalık yavrusu saldı, köylülere de beç tavuğu dağıttı.

VALİLİK ZİYARETİ

Torul temaslarının ardından Gümüşhane kent merkezine geçen Bakan Eroğlu, ilk olarak Gümüşhane Valiliğini ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan ve Vali Yücel Yavuz’dan şehirle ilgili brifing alan Bakan Eroğlu daha sonra gazetecilerle basın toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda Gümüşhane’ye yapılan ve devam eden yatırımlarla ilgili geniş bilgiler aktaran Bakan Eroğlu, ayrıca Bakanlığına ait 86 milyon liralık 15 adet yatırımla ilgili müjde verdi. Şehir merkezine içme suyu sağlayacak olan Bahçecik Barajının ihalesinin de önümüzdeki Mayıs ayında yapılacağını söyledi.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Bakan Eroğlu, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Burada partililere hitaben yaptığı konuşmada Gümüşhane’nin her seçimde destan yazdığını belirterek, “İnşallah önümüzdeki seçimde bu destanı daha da büyüteceksiniz. Teşkilatımızın bütün mensuplarını saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Günün son programında Gümüşhane Belediyesini ziyaret eden Bakan Eroğlu, Belediye Başkanı Ercan Çimen’den brifing aldı ve merkez ilçe sınırlarında bulunan 840 dekarlık Karşıyaka Tabiat Parkı protokolünü imzaladı.

Bakan Eroğlu, geceyi Gümüşhane’de geçirdikten sonra yarın Kelkit ilçesinde toplu temel atma ve açılış merasimine katılacak.
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 1
1 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 2
2 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 3
3 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 4
4 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 5
5 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 6
6 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 7
7 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 8
8 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 9
9 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 10
10 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 11
11 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 12
12 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 13
13 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 14
14 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 15
15 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 16
16 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 17
17 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 18
18 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 19
19 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 20
20 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 21
21 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 22
22 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 23
23 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 24
24 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 25
25 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 26
26 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 27
27 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 28
28 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 29
29 / 30
Bakan Eroğlu Gümüşhane'de 30
30 / 30
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
v
vatandaş 29 9 yıl önce
atıp tutmada,yeyip yutmada akp ye diyecek bir sözümüz yoktur,velakin bunların döneminde yiyende pek çoktur,gümüşhanede yatırım ne yatırımı bilemiyorum,ben kırk yıldır gümüşhanedeyim,akp döneminde köyler bitti beyler bitti,tarlalar ekin vermez oldu,malcılık mulculuk bitti büyüyen ne oldu biliyorlusunuz eften püften işleri bu saf millete anlatarak gözde büyüterek kaymağı yiyen göz açıklardır,şirande sultan köme üçyüzbin hibe ile yöre pestil beşyüzbin hibe ile ve bunun gibi çokları,kardeşim şu ülkede ucuzluk geldimi yok fabrika kuruldumu yok al o zaman sende gözüne sok,ülkede huzur varmı yok ordu polis yargı basıh kesildi sesih,
BEĞENME
0
CEVAPLA