Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1901 %0.02
44,8300 %0.44
4.231,91 % 0,24
Gümüşhane Haberleri Siyaset 'Kaçmadım, Meclisteyim'

'Kaçmadım, Meclisteyim'

AK Parti Belediye Meclisi üyesi iken istifa eden Naciye Akagün, partideki görev konumlarından değil de resmi yönetimin arkasındaki “gölge kabineden” şikayetçi olduğunu söyledi.

264
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Belediye Meclisi üyesi iken istifa eden Naciye Akagün, partideki görev konumlarından değil de resmi yönetimin arkasındaki “gölge kabineden” şikayetçi olduğunu söyledi.

İstifasının ardından yaptığı açıklamaya cevap veren İl Başkanı Ercan Çimen’i eleştiren Akagün, Çimen’in cevabını dikkatle okuduğunu belirterek, “Keşke grup başkanı olduğunuz meclis üyelerinizin ve sizlerin diğer faaliyetlerinizi şehrimizde ve memlekette yapılan güzel çalışmalara damga vurarak basın yoluyla halka anlatsaydınız. Ben farkındaysanız partideki görev konumlarımdan şikayetçi olmadım. Benim asıl şikayetim; resmi yönetim arkasında partiyi ve sizi yöneten “Gölge kabine”yedir. İmar komisyonunda görev alalı üç ay oldu ve çalışmalarımız adilane devam ediyor. Beni basiretsizlikle suçladınız, lütfen basireti kendinizde arayın!” dedi.

Kendisinin AK Parti’nin 2002 yılında Gümüşhane’de ki kurucu üyelerinden birisi olduğunu ifade eden Akagün, “Daha önce kamu görevlisiydim. Aynı ekiptekiler ve siz önce DYP’li, sonra MHP’li, şimdi de koyu AKP’li oldunuz. Fırsat bulunca da CHP’li olursanız hiç şaşırmam. Yufka içinde helva mı vardı? Bahsettiğim sıkıntıların çözüm yerinin belediye meclisi olduğunu ifade etmeniz çok komik! Siz içinizde birlik ve beraberliği parti adına sağlayamamışsınız, zaten karşı grupla hareket ediyorsunuz. Bunun suçlusu ben miyim? Mustafa Canlı el altından sizleri evirip çeviriyor. “Ak Parti oylarıyla seçildiğimi ve belediye meclis üyeliğinden istifa etmem gerektiğini” söylemişsiniz ama o oyları verenler kim, hiç tahlil ettiniz mi? Ben onları mahcup etmemek ve millete karşı ikiyüzlü olmamak için Ak Parti’den istifa ettim, beni meclise getiren ve bana inananların meclis üyeliğinden değil. Mademki Ak Parti’nin oyları ile seçim kazanılıyordu aynı dönem aday olduğunuz halde siz neden kazanamadınız? Bize oy veren AK Partililer size neden oy vermedi? Sayın Çimen, siyasete devam edeceksen benden anne – abla nasihati, şu perde arkasındaki yalakalarından, akıl hocalarından vazgeç ve insanların karşısına dosdoğru çık. Başarılar.”
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *