Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1138 %0.03
44,1345 %-0.22
4.124,21 % -0,22
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Köse Belediyesi Araç Parkını Yeniliyor

Köse Belediyesi Araç Parkını Yeniliyor

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, göreve geldikleri 2009 yılından itibaren Belediye araç parkındaki ekonomik ömrünü dolduran 7 aracı sattıklarını bildirdi.

348
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, göreve geldikleri 2009 yılından itibaren Belediye araç parkındaki ekonomik ömrünü dolduran 7 aracı sattıklarını bildirdi.

Yaptığı açıklamada, satılan araçlardan elde edilen 111 bin 451 TL kaynak, Belediye kaynakları, Bakanlıklar ve diğer Belediye Başkanlıklarından hibe olarak 7 adet aracın alındığını dile getiren Aygün, 1 adet binek oto, 1 adet cenaze taşıma aracı, 1 adet ambulans, 1 adet 18 kişilik yolcu taşıma minibüsü, 1 adet çöp toplama aracı, 1 adet vidanjör, 1 adet damperli kamyondan araçların yaklaşık maliyetlerinin 425 bin TL civarında olduğunu dile getirdi.

Ayrıca yaptıkları girişimler sonucu 1 adet itfaiye aracının da yakın zamanda araç parkına dahil edileceğini ifade eden Aygün, “Kendi kaynaklarımızla araç almanın son derece kolay olduğu herkesçe malum olup, hibe araç almak için özel çabaların sarf edildiğinin bilinmesinde fayda görüyorum. Her ne şekilde olursa alınan ve satılan araçlar ile ilgili bilgi isteyen her vatandaşımızı bilgilendirmeye açık olduğumuz gibi onlardan da yeni araçlar için bir tebrik ve teşekkür beklemenin de hakkımız olduğuna inanıyorum.” dedi.

Yapımı devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili de bilgi paylaşan Aygün, şunları söyledi: “2009 yılında yaptığımız başvurunun değerlendirilip projelendirilmesine müteakip, o dönemde İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olan ve buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ettiğim Milletvekilimiz Sayın Feramuz Üstün ile yaptığımız görüşmeler sonucu kendilerinin verdiği destek ve gayret ile yatırım programına aldırmış olup, %50 si hibe kalan kısmı da Belediyemizce uzun vadede ödenecektir. Yatırım ile ilgili başka hiçbir kimsenin yada kuruluşun katkısı olmamakla birlikte İlçemize yapılabilecek en önemli hizmetlerden birisi olarak düşündüğüm altyapı çalışmasının İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *