Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,0808 %0.24
44,1789 %-0.12
4.148,04 % 0,25
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Belediye Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı

Belediye Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları başladı.

202
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda, ilk olarak memur kadro ihdası yapılması hakkındaki gündem maddesi görüşüldü. Söz konusu madde üzerinde yapılan görüşmelerin ardından 8. dereceden bir kimyager kadrosunun ihdas edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda daha sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi tarafından Gümüşhane Belediyesi’ne hibe edilen araçlar oy birliği ile kabul edildi. 

Toplantıda son olarak, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin isminin herhangi bir işyerine verilmemesi için Belediye Meclis kararının alınması hakkındaki gündem maddesi görüşüldü.  Gündem maddesi hakkında konuşan Başkan Çimen, konunun çok hassas bir konu olduğunu belirterek, “Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin isminin her işyerine veya işletmeye verilmesi doğru değil. Bu isim her yere verilecek bir isim değil. Bu nedenle meclisimizin böyle bir kararı olmasını istedik. Bu konu hakkında sayın Milletvekilimiz Kemalettin Aydın bey ile fikir alışverişinde bulunmuştuk. Sayın milletvekilimize hassasiyeti için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Çimen’in konuşmasının ardından söz konusu madde Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *