Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1155 %0.05
44,2877 %0.19
4.136,08 % 0,07
Gümüşhane Haberleri Spor 15 Şubatspor’a malzeme desteği

15 Şubatspor’a malzeme desteği

Gümüşhane’nin en eski kulübü olan ve yıllar sonra Gümüşhane futboluna tekrar ismini yazdıran 15 Şubatspor’a esnaf ve iş adamlarından malzeme desteği geldi.

1167
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’nin en eski kulübü olan ve yıllar sonra Gümüşhane futboluna tekrar ismini yazdıran 15 Şubatspor’a esnaf ve iş adamlarından malzeme desteği geldi.

Geçen yıl Gençlerbirliği Kankaspor adı altında yerel gençler gelişim ligi U-14 ve U-15 kategorilerine katılan 15 Şubatspor’un içinde bulunduğu imkansızlıklara bazı sporsever bürokrat, esnaf ve iş adamları el atarak önümüzdeki sezon giyeceği antrenman ve müsabaka malzemelerinin tamamına yakınını karşıladı.

İl içi ve il dışından bazı bürokrat, iş adamı ve esnaftan destek aldıklarını ifade eden 15 Şubatspor kurucusu ve antrenörü Turgut Şekerli, “Kulüp olarak antrenman ve müsabakalarda kullanacağımız malzememiz hiç yoktu. Sadece bir takım formamız vardı. Zaten geçen sene de bir takım forma ile ligi tamamladık. Kulüp olarak hiçbir gelirimiz yok. Sadece Sezgin Köprülü ve benim maddi ve manevi desteklerimiz ile geçen sezonu tamamladık. Sağ olsun kulübümüzü beraber kurduğumuz Sezgin Köprülü kişisel ilişkilerini kullanarak kulübümüzün malzeme noktasında öncelikli ihtiyaçlarını temin etti. İsmini vermemizi istemeyen il dışından kulübümüze katkı sağlayan bürokrat ve iş adamımıza, Siler Temizlik Firması sahibi sayın Ömer Ergin’e, Divan Pastanesine, Hilal Kuruyemiş’in sahibi sayın Salih Bayraktar’a, Er-Mo Hanımeller Halı Yıkama’nın sahibi sayın Erol Ocaklı’ya ve Gürmen Mühendisliğin sahibi sayın Muammer Gürmen’e kulübümüze yapmış oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Antrenman sahası ve soyunma odası konusunda diğer kulüpler gibi kendilerinin de sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Şekerli, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın İsrafil Aslan sayesinde çok güzel ve sağlıklı bir ortamda faaliyet gösteriyoruz. Sahamız ve soyunma odalarımız çok güzel. Buradan sayın müdürümüze teşekkür ediyorum. Kulüp olarak en büyük sıkıntımız servis aracı. İnşallah hedeflediğimiz bazı düşünceleri hayata geçirip, en kısa zamanda bir araç almayı planlıyoruz. İnşallah bunu başarırız” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *