Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Gazi Mahallesi’nde ki yasadışı gösteriye müdahale sırasında teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu şehit edilen Gümüşhaneli polis memuru Muhammet Fatih Sivri için taziye mesajı yayımladı.
Mesajında Sivri’nin şehadetinin milletimizi ve Gümüşhanelileri derinden üzdüğünü ve yaraladığını belirten Ateş, “Bu menfur olayla birlikte hainlere cesaret verenleri, kucak açanları, arkalarında duranları ve muhatap alanları lanetliyorum” dedi.
Kanlı terör örgütünün belini kırmadan ve ortadan kaldırmadan yapılacak her açılım ve girişimin şiddetin gölgesinde kalmaya ve terör ile yapılan pazarlığın parçası olmaya devam edeceğini kaydeden Ateş, “İçinde bulunduğumuz ağır şartlar, Türkiye'nin kararlı bir duruş sergilemesini, pazarlıkla terörün önlenemeyeceğinin anlaşılmasını kaçınılamayacak bir gerçek haline getirmiştir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize ve kahraman silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.


Gümüşhane’de 2 metrelik yılan yakalandı
#Gümüşhane / 27 Mayıs 2025

Gümüşhane şehir geçiş projesi bayramdan sonra başlıyor
#Gümüşhane / 27 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *