Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1802 %-0.13
44,8367 %0.26
4.250,54 % 2,45
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Bakanlık özür diledi

Bakanlık özür diledi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, daha önce Gümüşhane’yi dışlayan Turizm Toplantısı’nı oluşan tepkiler üzerine Gümüşhane’de yapacak.

1771
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Kültür ve Turizm Bakanlığı, daha önce Gümüşhane’yi dışlayan Turizm Toplantısı’nı oluşan tepkiler üzerine Gümüşhane’de yapacak.

Bilindiği üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Ağustos günü organize edilen ‘Doğu Karadeniz Kültür ve Turizm Buluşması’ konulu konferansa Gümüşhane davet edilmemişti. Bunun üzerine gazetemiz Gümüşkoza’nın ‘Bakanlık Gümüşhane’yi unuttu’ başlıklı haberiyle gündeme getirilen konu geniş yankı bulmuş, Gümüşhane Kent Konseyi’ni hareket geçirmişti. Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane’nin dışlanmasını protesto eden ve olayı üzüntüyle karşıladığını içeren mektubu Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ileterek şikâyet etmişti. Pir, mektubunda Gümüşhane’nin dışlanamayacağını belirterek Gümüşhane’de de bilgilendirme toplantısı yapılmasını istemişti.

Bunun üzerine harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin önümüzde ki hafta içerisinde Gümüşhane ve Bayburt’ta toplantı yapacağı öğrenildi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *