Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1109 %0.02
44,1649 %-0.2
4.117,84 % -0,37
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane AGD’den kardeşlik çağrısı

AGD’den kardeşlik çağrısı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şube Başkanı Naci Şenel, terör olaylarını kınadı ve kardeşlik çağrısı yaptı.

1695
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şube Başkanı Naci Şenel, terör olaylarını kınadı ve kardeşlik çağrısı yaptı.

“İSTENİLEN IRAK VE SURİYE’DE YAŞANANLARIN TÜRKİYE’DE YAŞANMASI”

Yaptığı açıklamada şehitlere Allah'tan rahmet dileyen, şehit ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır dileklerinde bulunan Şenel, yaşananların derin bir üzüntüye yol açtığını belirterek, “Bu süreci planlayanların gayesi üzüntünün kontrolsüz bir öfkeye dönüşmesi ve ülkenin kaosa sürüklenmesidir. Kim ne derse desin bu süreci işletenler Büyük Ortadoğu Projesi'nin sahipleridir. İstenilen Irak'ta ve Suriye'de yaşanılan olayların aynısının Türkiye'de de yaşanılmasıdır” dedi.

KANAAT ÖNDERLERİ GÖREV BAŞINA

Ülke insanlarının birbirini anlamadığı, birbirini dinlemediği, birbirini görmediği ve duymadığı kamplaşmaların olduğu bir duruma getirilmek istendiğini belirten Şenel, aklıselim sahiplerinin, kanaat önderlerinin ve temsil yeteneği olan tüm kişilerin bu süreci doğru okuması gerektiğini dile getirdi ve olayların kontrolden çıkmasının ardından yaşanılan acı ve kayıpların çok daha büyük boyutta olacağını söyledi.

"HALKI GALEYANA GETİRMEMELİ, YATIŞTIRMALI"

“Feraset olup bitenin içinde kaybolmak değil, oyunu görüp ona göre adım atmaktır” tespitinde bulunan Şenel, “Tüm siyasi hareketlerin ve sivil toplum kuruluşlarının yapması gereken halkı galeyana getirip kışkırtmak değil yatıştırmaktır. Terörün arkasında emperyalizmin olduğunu herkese göstermektir. Bölgedeki tüm silahlı grupların oluşturduğu kaotik ortam siyonizme hizmet etmektedir” diye konuştu.

“HAMASET İÇEREN KONUŞMALARDAN ZİYADE NETİCEYE DÖNÜK ADIMLAR ATILMALIDIR”

Şenel, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Ülkemiz, bölgedeki çıkarlarını, bölgedeki unsurları birbiriyle çatıştırmakta gören güçlerle dost ve müttefik olma durumunu ivedilikle gözden geçirmelidir. Meclis içindeki ve dışındaki tüm siyasi partiler süreci birlikte değerlendirmelidir. Hamaset içeren konuşmalardan ziyade neticeye dönük adımlar atılmalıdır. Bizler Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane Şubesi  mensupları olarak, tüm şehitlerimize ve süreç içersinde yaşanan sivil kayıplara tekrardan Allah'tan rahmet dilerken, bu coğrafyanın tüm insanlarını merhamete, kardeşliğe ve aklı selim ile hareket etmeye davet ediyoruz. Bu ülkenin ve bölge ülkelerinin tek çıkış yolu, kim ne derse desin, İslam Birliği'dir. Dualarımız ve temennilerimiz sözlerimizin kalplerde yer bulmasına dairdir”
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
H
HASAN 9 yıl önce
hadiyin ordan sahte mücahit bozuntuları, sahte kahramanlar.
BEĞENME
0
CEVAPLA