Gümüşhane Haberleri

5 yaşındaki Ayla'nın tilkiyle eğlenceli anları

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’de parkta oyun oynarken tilkiyle karşılaşan 5 yaşındaki Ayla Uzunosmanoğlu’nun heyecanı ve tilkinin rahat tavırları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Akşam saatlerinde kent merkezindeki Karşıyaka Mahallesi Vadi Sokakta bulunan parkta ailesiyle birlikte oynayan 5 yaşındaki Ayla Uzunosmanoğlu, tilkinin oyun oynadığı yerin çok yakınında görünmesiyle şaşkınlığa uğradı.

O anları babası Sezer Uzunosmanoğlu’nun cep telefonuyla kayıt altına aldığı Ayla, ufak adımlarla tilkiye yaklaşmak istese de tilki hemen oradan uzaklaştı. 

Kısa bir süre sonra oradaki yiyeceği yemek için tekrar geri gelen tilkinin rahat tavırları dikkat çekerken, iyice yaklaşınca yolun karşısındaki apartmanların arasına kaçması da şaşkınlıkla karşılandı.

Akşam saatlerinde parkta oynarken kızı Ayla’nın tilki gördüğünü belirtmesi üzerine tilkiyi fark ettiklerini ifade eden baba Sezer Uzunosmanoğlu, “Parkta oynarken bir anda baba tilki gördüm diye seslenmesi üzerine baktığımda çimler üzerinde yatan bir tilki gördük. Daha sonrasında tilki kaçıp tekrar geri geldi. Bir şeyler yerken Ayla tilki ile oynamaya başladı. Daha sonra yaklaşınca yoldan karşıya geçip apartmanların arasında gözden kayboldu” dedi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.