Gümüşhane Haberleri

AK Parti İl Danışma Meclisi Taoplantısı yapıldı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi toplantısı Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi toplantısı Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, AK Parti Ağrı ve Gümüşhane Koordinatör Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Hakkı Gündüz’ün konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Ağrı Milletvekili Yıldız, AK Parti’nin 2002 yılından sonra sessiz bir devrim gerçekleştirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli bir seçim olduğunu dile getiren Yıldız, “AK Parti 12 yıldır iktidarda ve 12 yıl boyunca en başarılı ayı 2013 mayıs ayıydı. IMF’ye olan borç sıfırlandı, kanal İstanbul projesi hazırlandı, 3. köprü ve 3. havaalanı projeleri ile nükleer santral projeleri gerçekleşti. Bunlar olurken birileri eyvah dedi. Ülke içinde ve dışında Türkiye’nin ilerlemesini istemeyen hainler işbaşına geçti. Ama başarılı olamadılar. Gezi olaylarını başlatan akıl 17 ve 25 aralık operasyonlarını harekete geçirdi. Ama yine başarılı olamadılar. Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemli bir seçim olacak. Anadolu tarihinin ve islam coğrafyasının beklediği önemli bir seçim olacak. İlk kez halk devlet başkanını seçecek. Türkiye’nin geleceği ve çocuklarımızın geleceği belirlenecek.” dedi.

Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın da, 10 Ağustos’ta Türkiye’nin kendi Başkanını seçeceğini dile getirerek, “Hiçbir zaman kendi liderimizi seçmedik. Bundan öncekiler cumhurbaşkanı olarak seçilirlerdi ama şimdi devlet başkanı seçilecek. İnşallah Başbakanımız ilk devlet başkanı olarak seçilecek. 10 Ağustos’ta bizim adayımız cumhurbaşkanı olacak. Biz milletimizin her sorununu bilen bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 10 Ağustos milletin iradesinin milletin başına geçme seçimidir.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Feramuz Üstün ise, Türk milletinin tarihin en önemli seçimine doğru gittiğini belirterek, “Son 3 yıldır yapılan operasyonların hepsi 10 Ağustos seçimine yöneliktir. 10 Ağustos’ta halkın iradesi tekrar tecelli edecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çimen, Belediye’nin 27 milyon lira borcu olduğunu belirterek, “Bundan sonraki süreçte bu borcu ödemenin yanı sıra yeni projelere kaynak bularak projelerimizi hayata geçirmek için yoğun bir tempoda çalışacağız” diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.