Gümüşhane Haberleri

Akçay kitap okuma halkasında

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi’nin ‘Kitap Okuma Halkaları’ etkinliği kapsamında öğrencilerle buluştu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi’nin ‘Kitap Okuma Halkaları’ etkinliği kapsamında öğrencilerle buluştu.

Gümüşhane Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, Gençlik Liderleri, Türk Telekom Fen Lisesi öğrencilerinin katıldığı etkinlikte yazar Necip Fazıl Kısakürek’in kaleme aldığı “İman ve Aksiyon” adlı eseri okuyan öğrenciler GTSO Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret ederek okudukları kitap hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Etkinlik kapsamında öğrencileri GTSO’da ağırlamanın kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade eden Akçay, okumanın yeri, zamanı ve yaşı olmadığını söyledi. Öğrencilere eğitimin ömür boyu devam eden bir süreç olduğunu ifade eden Başkan Akçay, “İlk olarak bu güzel etkinliği başlatan Gümüşhane Gençlik Merkezimize ve bizleri de bu etkinlik kapsamında ziyarete gelen siz değerli öğrencileri teşekkür ediyorum. Okumanın, öğrenmenin yaşı ve zamanı yok. Hayatımız boyunca mutlaka okumalı öğrenmeli ve kendimizi geliştirmeliyiz. Sadece okumakla kalmamalı okuyarak öğrendiklerimizi çevremizdeki insanlarla dostlarımızla paylaşmalıyız” dedi.

“BU ÜLKENİN SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ “

Öğrencilere “Sizler gelecekte bu ülkenin idarecileri, öğretmenleri, siyasetçileri, işadamları ve kısacası bu ülkenin temel yapı taşları olacaksınız” diye seslenen Akçay, “Bunun için kendinizi iyi yetiştirmelisiniz. Sizler ne kadar kendinizi geliştirir ve eğitimli bir birey olursanız ülkemiz ülkemizde daha gelişmiş bir ülke olur. Biz çocukken bir şey söylediğimizde başımıza icat çıkarma sus derlerdi. Şimdi ise ülkemizin gelişmesi için biz gençlere icat çıkarın diyoruz. Ülkemizin gelişmesi için araştıran merak eden ve üreten kısacası icat çıkaran bir nesle ihtiyacımız var” dedi.

Etkinlik okunan kitap tasviri ve GTSO Başkanı İsmail Akçay ile Nadir Özer Bitki ve Meyve Çayları Firma sahibi Nadir Özer Kaya’nın öğrenciler ile yaptığı sohbetin ardından son buldu. Akçay etkinliğe katılan öğrencilere ayrıca günün anısına birer hediye verdi. 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.