Gümüşhane Haberleri

Akyazı'ya Veda Yemeği

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Ailevi ve sağlık nedenleriyle Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinden ayrılan Prof. Dr. Haydar Akyazı için Üniversite yönetimi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Ailevi ve sağlık nedenleriyle Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinden ayrılan Prof. Dr. Haydar Akyazı için Üniversite yönetimi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Kalkışım ve Prof. Dr. Murat Küçük, fakülte dekanları, genel sekreter, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, dekan yardımcıları ve daire başkanları katıldı.

Prof. Dr. Haydar Akyazı ile bundan sonraki süreçte de her türlü iletişimlerinin devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın, “Hocamız görev yaptığı süre içinde çok fedakar bir şekilde üniversitemize hizmet etmiştir. Kendisinin ayrılmasını hiç istemezdik. Ancak, ailevi ve sağlık problemleri sürdürülemez bir duruma geldiği için hocamız bu kararı almıştır. Biz de bu konuda hocamızın kararına saygı duymak zorundayız. Kendisi için uygun olanın bizim içinde uygun olacağını ifade ettik. Hocamızın üniversitemizde geçirdiği her saniye için kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisine ailesi ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Hocamızla bundan sonra da her türlü iletişimimiz devam edecektir.” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi ile iletişiminin hep devam edeceğini vurgulayan Prof. Dr. Haydar Akyazı ise konuşmasında şunları söyledi: “Özellikle ailevi ve sağlık durumumun fedakarlık ederek çalışma şansımı ortadan kaldırması nedeniyle bu kararı aldım. Bundan sonra da Gümüşhane Üniversitesi ile hep iletişim halinde olacağım. Dekanlık ve rektör yardımcılığı gibi görevlere bizi layık gören rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Üniversite ile ilgili her konuda daima rektörümüzün yanında olmaya gayret edeceğim.”

Program Rektör Günaydın’ın Rektör Yardımcısı Akyazı’ya hediye takdimi ile sona erdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.