Gümüşhane Haberleri

Çetiner'e Plaket

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

'Eğer yorganını hazırladınsa en rahat yer mezardır' felsefesini kendine şiar edinen Gümüşhaneli Şair Hıfzı Kenan Çetiner’in Gümüşhane’ye eğitim ve sağlık alanındaki katkıları devam ediyor.

‘Eğer yorganını hazırladınsa en rahat yer mezardır’ felsefesini kendine şiar edinen Gümüşhaneli Şair Hıfzı Kenan Çetiner’in Gümüşhane’ye eğitim ve sağlık alanındaki katkıları devam ediyor.

Son olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne çok fonksiyonlu 12 adet hasta taşıma arabası hediye eden Hıfzı Kenan Çetiner’e Gümüşhane Devlet Hastanesi’ni ziyaretinde hastane yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Op Dr Yavuz Çakıroğlu, Çetiner’e plaketini takdim ettikten sonra yaptığı açıklamada, “Hıfzı Kenan Çetiner gibi Gümüşhane sevdalısı hemşerilerimizin katkıları bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Ait olduğun şehre ve şehrin birimlerine katkı vermek güzel ve asil bir davranış. Kendisine, değerli eşleri Gökçen Hanım’a, bu katkıyı hastanemize yapmasına sebep olan Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Hayal’e ve Fevzipaşa Ortaokulu Müdürü Necmi Bayram’a teşekkür ediyorum” dedi.

Şair Çetiner ise “Keşke gücümüz fazla olsa da ben ve eşim Gökçen Hanım ile birlikte bunları Gümüşhane’mizin hemen her alanındaki ihtiyaçlarında kullanabilsek. Bu bağlamda bende elimden geldiği kadar ve gücüm oranında doğduğum şehir Gümüşhane’ye hizmet etmekle bahtiyar oluyorum. İnşallah bu katkımız hastanemiz için faydalı olmuştur ve ihtiyaçlarımız giderilmiş olur. Bende bana tevdi edilen bu plaketten dolayı hastane yönetimine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Plaket takdiminin ardından Şair Hıfzı Kenan Çetiner, Hastane Başhekimi Çakıroğlu ve yöneticilere kitabını imzaladı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.