Gümüşhane Haberleri

Chicken Pizza Açıldı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’de genç girişimci İsmail Öztürk tarafından hizmet vermeye başlayan “Chicken Pizza” törenle açıldı.

Gümüşhane’de genç girişimci İsmail Öztürk tarafından hizmet vermeye başlayan “Chicken Pizza” törenle açıldı.

Atatürk Caddesi üzerindeki işyerinin açılışı nedeniyle yapılan törene Vali Yardımcısı Meral Uçar, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali İsmail Daltaban, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, CHP Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı İdris Çimen ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Uçar, gıda sektörünün zor bir sektör olduğunu ifade ederek, “İşletme sahibinin Gümüşhane’ye böyle bir hizmet sunacak olmasını çok önemli. Öğrenci nüfusunun bu kadar yoğun olduğu bir yerde gençlere hitap edecek bir mekan açmış olması ayrıca önemli ve takdire şayandır. Gıda sektörü çok çileli ve emek isteyen bir sektördür. Çok titiz davranılması gerekiyor. Bu konuda İsmail Öztürk’ün çok hassasiyet içerisinde davranarak gereken her şeyi yapacağına inanıyorum” dedi.

GTSO Başkanı Akçay ise, Gümüşhane’de bu tür işletmelerinin açılmasından memnuniyet duyduklarını kaydederek, “Son zamanlarda ülke ve ilimizdeki gelişmelere paralel olarak ilimizde yeni yatırımları ve çağımıza uygun işyeri açılışlarını yapıyoruz. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ben inanıyorum ki, bu iş yeri ilimizin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına önemli katkılar sağlayacaktır. Bu amaçla hizmette yarışmayı ön planda tutarak insana yatırımın ve insana hizmetin en önemli ve değerli yatırım olduğundan hareket edeceğine inandığım yeni girişimci arkadaşımızı kutluyoruz. Gümüşhane gibi ticaretin zor olduğu bir memlekette böyle bir işyeri açma cesareti göstermiş ve vergi mükellefi olmuştur. İlimizde vergi mükellefi olanların tamamı birer vergi kahramanıdır. Zor şartlarda Gümüşhane’de hizmetin, malın en iyisini üretmeye ve insanımıza sunmaya gayret gösteriyorlar. İşletmeci arkadaşımızı kutluyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Daldaban de, “Biz hep şunu diyoruz; değişim, dönüşüm ve destek. Gümüşhane ve Türkiye değişimi ve dönüşümü yaşıyor. Destek bizlerden ve öğrenci kardeşlerimizden gelecek. Gümüşhane’deki değişimi görüyoruz. 10 binin üzerinde öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermeleri için bu tür mekanlara ihtiyacımız var. Bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi Vali Yarcımsı Uçar ve beraberindekiler tarafından yapıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.