Gümüşhane Haberleri

CHP'den Belediye'ye Borç Sorgusu

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Gümüşhane Belediyesinin borcunun oldukça yüksek olduğu yönünde söylentiler olduğunu belirterek bu konunun aydınlatılmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Gümüşhane Belediyesinin borcunun oldukça yüksek olduğu yönünde söylentiler olduğunu belirterek bu konunun aydınlatılmasını istedi.

Yaptığı açıklamada yaklaşan yerel seçimler nedeniyle tüm partilerden aday adaylarının şevkle, iyi niyetle ve hemşehricilik bilinci ile harıl harıl çalıştıklarını kaydeden Özdamar, kendi adayları da Cem Köksal’ın da özellikle dile getirdiği ve diğer siyasi partilerin aday adaylarının da dikkat etmesi gereken en önemli hususun Gümüşhane Belediyesi’nin maddi imkanlarının adlandırılan projelere yetip yetmediği olduğunu söyledi.

Söylentilerin ardından Belediye’nin web sitesini kontrol ettiklerini ve bütçe ile ilgili bir bilgiye rastlamadıklarını kaydeden Özdamar, Belediye’nin borç yükünün oldukça yüksek olduğu yönünde ki söylentilerin göreve gelecek yeni yönetimin her konuda elini kolunu bağlayacağı anlamına geldiğini ifade etti.

Gümüşhane kamuoyu ve CHP adına Belediye Başkanı Mustafa Canlı’ya seslenen Özdamar, borç stokunun söylenildiği kadar vahim olup olmadığını bir an önce açıklamasını istedi.

Özdamar, Belediye’nin şu anki borcunun ne kadar olduğunu sorgulayarak: “Bu rakamları bir an önce belediye sitesinde görmek her Gümüşhanelinin isteğidir. Şeffaf ve hesap verilebilir bir Belediyecilik anlayışı da bunu gerektirmektedir. Bu konuda sessiz kalınıp cevap verilmemesi durumunda ise söylentilerin gerçekliğinin kamuoyunda doğru olacağı kanaatini uyandıracağıdır. Bizler CHP olarak halkımızın aydınlanması açısından bunu kendimize bir görev saymaktayız. Umarım Sn Başkan kamuoyundan bu bilgileri saklamaz ve en kısa zamanda bütçenin detaylı bilgilerini belediye sitesinde görürüz.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.