Gümüşhane Haberleri

CHP'den Teşekkürler ve Eleştiri

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Cumhuriyetin 90. yılında gerçekleştirilen meşaleli yürüyüşe her kesimden gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Cumhuriyetin 90. yılında gerçekleştirilen meşaleli yürüyüşe her kesimden gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada, meşaleli yürüyüşle vatandaşların eski bayramları hatırladığını, yeni nesile de eskiden bayramların nasıl kutlandığının gösterildiğini belirten Özdamar, yürüyüşe anne babasıyla katılan ve elinden bayrağını hiç bırakmayan çocukların kendilerini gelecek için daha da ümitlendirdiğini söyledi.

Özdamar, evlerinin balkonlarından destek veren vatandaşların bu kutlamalara duyulan özlemin birer göstergesi olduğuna vurgu yaparak, vatandaşlardan aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini ayrıca memnun ettiğini, sorumluluklarını daha da arttırdığını belirterek, artık bayramlarda fener alayının geleneksel hale geldiğini, her yıl vatandaşlarla birlikte bu türlü kutlamaları yapmanın kendileri için bir görev olduğunu kaydetti.

Özdamar, “Bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek, Gümüşhanelilerimizle birlikte bunu gerçekleştirmek ayrı bir onurdur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Gençlik Kollarımızın düzenlediği 90. Yıla 90 Meşale Yürüyüşü'ne katılan tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize, Üniversite öğrencisi arkadaşlarımıza, Emniyet Müdürlüğüne ve evlerinin balkonlarından fener alayını alkışlayan, el sallayan herkese sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.

“BİLSEYDİK BİZ BAYRAK GÖNDERİRDİK”

Açıklamasının ikinci bölümünde AK Parti’ye “bayrak” eleştirisi yapan Özdamar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda herkesin evini ve işyerini süsleyen Türk Bayrağını AK Parti İl Binasında göremediklerini söyledi.

İktidar partisinin il binasına Türk Bayrağı asılmamasına üzüldüklerini dile getiren Özdamar, şöyle konuştu: “Böylesine önemli bir günde yapılan bu yanlışın iki açıklaması olabilir. Birincisi parti sorumlularının dikkatinden kaçması (!!!), ikincisi ise Türk Bayrağının partide olmayışı. Ancak yakın tarihimizde İstanbul'da yapılan Milli İradeye Saygı mitingi için Gümüşhane'de 2 bin Türk bayrağının dağıtıldığını hatırlıyor ve halkımıza hatırlatıyoruz. Dolayısı ile parti binasına asacak Türk Bayrağı'nın olmayışı pek inandırıcı gelmedi. Sonuç olarak ortaya çıkan tablo, Cumhuriyet Bayramı iktidar partisi yetkililerinin gözünden kaçmış ve bayrak asmayı unutmuşlardır. Cami önünde bayrak dağıtıp kendi il binasına bayrak asmama ayıbı da bu yönetime yeter diye düşünüyorum. Bilseydik biz bayrak gönderirdik kendilerine.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.