Gümüşhane Haberleri

Çoruh Elektrik’ten muhtarlara öncelik

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş, yeni başlattığı çalışmayla il genelindeki 321 köy muhtarına 444 9 186 numaralı çözüm merkezinde öncelik tanıyacak.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş, yeni başlattığı çalışmayla il genelindeki 321 köy muhtarına 444 9 186 numaralı çözüm merkezinde öncelik tanıyacak.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliğinden yapılan açıklamaya göre özelleştirme sonrası bölge halkına kaliteli, sürekli ve kesintisiz enerji sunma hedefi ile çalışmalarını sürdüren Çoruh Elektrik’in şimdi de dağıtım sorumluluğundaki illerin muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek, şikâyetleri minimize etmek maksadı ile projelerine bir yenisini daha ekledi.

İl ve köylerdeki abone durumunu gözden geçirerek talep, öneri ve şikâyetleri en kısa sürede çözüme kavuşturabilmek ve köy muhtarlarıyla iletişime geçebilmek için “Muhtarlarla İletişim Projesini” hayata geçiren şirket, bu proje sayesinde 444 9 186 numaralı çözüm merkezini sisteme kayıtlı telefonu ile arayan muhtarların iletişim bilgileri kontrol edilerek hızlıca müşteri temsilcisine aktaracak.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Köylerde yaşayan abonelerimizle iletişimimizi daha da güçlendirmek adına böyle bir projenin hayata geçirilmesine karar verildi. Köylerde yaşanan sorunları nasıl giderebiliriz, köylerimize nasıl daha sağlıklı ve kesintisiz enerji verebiliriz düşüncesiyle 444 9 186 çözüm merkezimizi arayacak muhtarlarımızın görüşleri alınıp talep, öneri ve şikâyetleri hızlı bir şekilde sonuçlandırılarak müşteri memnuniyetinin arttırılmasını hedefliyoruz. Ayrıca muhtarların talep ve tavsiyelerinin şirketimiz açısından önem arz etmesi nedeniyle oluşturulan iletişim numarasıyla, ekiplerin yaşanan sorunları yerinde belirlemek üzere bölgedeki tüm köylere daha hızlı ulaşılacak. Bu kapsamda şirketimiz tarafından köylerimizde yürütülen ya da yürütülecek olan çalışmalara başta Muhtarlar olmak üzere tüm köy halkının destek vermelerini beklemekteyiz. Gerek bakım - onarım gerekse tesis yenileme çalışmalarımız devam etmekte olup, öncelikli hedefimiz müşterilerimize kesintisiz, kaliteli ve sürekli enerji sunabilmektir. Bu bağlamda Şirketimiz sorumluluk sahamız dâhilinde meydana gelen arızalara en kısa sürede müdahale ederek arıza sayılarının asgari seviyede tutulması için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.