Gümüşhane Haberleri

Demirel’den düğün salonu isyanı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane'deki düğün salonlarının kira ücretlerinin 70 bin liraya kadar çıktığını belirten Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Eyyüp Demirel, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında ücretsiz düğün salonu tahsis edilmesi gerektiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada evlilik maliyetlerindeki artışa değinen Demirel, Gümüşhane Belediyesi'nden Sema Doğan Yaşam Alanındaki düğün salonunu ücretsiz hizmete açmasını istedi. 

Evlilik maliyetlerindeki artışın evliliği düşünen genç çiftleri olumsuz etkilediğini vurgulayan Demirel, bu soruna çözümün sosyal belediyecilikle başlaması gerektiğini belirterek, belediyelerin sosyal hizmetler alanında sorumluluklar üstlenmesi gerektiğini, yoksulluk yardımları, toplu sünnet törenleri, düğün, iftar çadırları gibi sosyal belediyeciliğin bir parçası olduğunu söyledi.

Gümüşhane Belediyesi'nden beklentilerini dile getiren Demirel, Sosyal Belediyecilik kapsamında düğün salonlarının ücretsiz tahsis edilmesi, evlenecek gençlere destek olunması ve toplumsal kesimler arasında adaletin sağlanmasının önemine vurgu yaptı. 

Yorumlar (3)

kendi görüşü 10 Ay Önce

aynen katılıyorum ailelerin ekonomik zorlukar la boğuştuğu şu zamanlar gençleri evlendirmesi çok zor bir düğün salonu bu kadar olmamalı

Numan Taşcı 10 Ay Önce

Gayet yerinde bir teklif.belediyede ücretsiz garson,temizlik vs.hizmetlerini yaptırsın.ŞAHANE bir sosyal hizmet ve yatırım olur.böylece evlenecek çift elinde kalacak sermaye ile bir iş kurabilir.Vali buna oncü olabilir

düğün.. 10 Ay Önce

benim yorumu paylaşmamışsınız yürek ister .. sizden gazeteci değil gazete müsvettesi olur...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.