Gümüşhane Haberleri

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi’nden Gümüşhane Üniversitesi Temsilciliğine ziyaret

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış ve Şube yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversitesi Temsilciliğine teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette 15 Mayıs 2022’de yapılan memur sendikaları üye sayıları mutabakat çalışmalarında sürecinde temsilciliklerin yaptığı çalışmalara teşekkür etmek için temsilcilik yönetimleri ile bir araya geldiklerini ifade den Habib Tanış, “Hak, emek ve özgürlük mücadelemizin 30.yılında, Eğitim-Bir-Sen‘i, temsilcilik sorumluluk alanlarında, ilimizde, ülkemiz genelinde yetkili ve Türkiye’nin en büyük memur sendikası yapan; Temsilcilik yönetim kurulu üyelerimize, iş yeri temsilcilerimize ve üyelerimize verdikleri mücadele ve akıttıkları ter için şubemize bağlı temsilciliklerimize teşekkür ve istişare ziyaretlerinde bulunuyoruz.  Bu ziyaretlere Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversitesi Temsilciliği’miz ile başladık. Sendikamızın Gümüşhane Üniversitesi’nde yetkili olmasında emeği, alın teri olan Gümüşhane Üniversitesi Temsilciliği’mizin yönetim kurulu üyelerimize, iş yeri temsilcilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yaptığımızı bu ziyaretlerde üyelerimizin meslek hayatında karşılaştıkları sorunlarının çözümüne katkı sağlamak, taleplerinin giderilmesi için neler yapılacağı konularında temsilcilik yönetim kurulu üyelerimiz ile istişareler de bulunduk” dedi.

Eğitim-Bir Sen Gümüşhane Üniversitesi Temsilcisi Ömer Nasuhi Akıncı da “Sendika olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Şubemizle ve genel merkezimizle istişare içerisinde sendikal ilkelerimize bağlı kalarak yürüyoruz. Üyelerimizin karşılaştıkları olumsuz durumlar karşısında mücadele etme azim ve kararlılığımız bu sayede çok daha güçlü oluyor ve haksızlıklara boyun eğmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.