Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Esnaf Odaları Birliği ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ortaklığında Gümüşhane’de ekmekte hijyen ve standart eğitimi devam ediyor.
Yasal düzenleme ile zorunlu hale getirilen eğitimler GTSO tarafından sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak toplantı salonunda düzenleniyor. Eğitimlerde katılımcılara Temel Gıda Hijyeni, Ekmek ve Ekmek Çeşitleri ile Mevzuat konularında bilgi veriliyor.
GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Mühendislerinden Yüksek Gıda Mühendisi Çağrı Altun Dağ tarafından verilen eğitimlerle Gümüşhane’de ekmek üretimi ve satışının Türk Gıda Kodeksinde göre yapılarak, temel gıda maddesi olan ekmeğin en sağlıklı şekilde üretilerek insanların tüketimine sunulmasının hedeflendiğini söyledi.
Yasal düzenleme ile zorunlu hale getirilen eğitimler GTSO tarafından sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak toplantı salonunda düzenleniyor. Eğitimlerde katılımcılara Temel Gıda Hijyeni, Ekmek ve Ekmek Çeşitleri ile Mevzuat konularında bilgi veriliyor.
GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Mühendislerinden Yüksek Gıda Mühendisi Çağrı Altun Dağ tarafından verilen eğitimlerle Gümüşhane’de ekmek üretimi ve satışının Türk Gıda Kodeksinde göre yapılarak, temel gıda maddesi olan ekmeğin en sağlıklı şekilde üretilerek insanların tüketimine sunulmasının hedeflendiğini söyledi.