Gümüşhane Haberleri

Emniyet çevreyi rahatsız edenleri affetmiyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’de İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreye rahatsızlık veren, taşkınlık çıkaran ve gürültü yaparak diğer insanların huzurunu bozan şahıslara yönelik denetim ve uygulamalarına devam ediyor.

İl merkezinde 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında yapılan çalışmada Hasanbey Mahallesi, Daltaban Caddesi üzerindeki Dumlupınar İlköğretim Okulu önünde çevreyi rahatsız ettikleri ihbar edilen 4 şahsa "Başkalarının huzur ve sükûnunu bozacak şekilde gürültüye neden olma" suçundan toplam 3 bin 908 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca Hasanbey Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi ve Merdiven Sokak üzerinde 3 şahsa da aynı maddeden toplam 2 bin 931 TL idari para cezası verildi. 

Emniyet ekiplerinin halkın huzur ve güvenliği için bu tür uygulamalara aralıksız devam edeceği belirtildi.
 

Yorumlar (4)

SİNİRİ BOZULAN VATANDAŞ 2 Gün Önce

CUMHURİYET CADDESİNDEN ŞOK UN YANINDAN YUKARI ÇIKAN YOL DA HER GECE AŞIRI MÜZK VE GAZLA MİLLETİ UYANDIRANLARADA KESSİNLER. İLLA İNSANLARLA KAVGAMI YAPALIM.

Gümüşhaneli 2 Gün Önce

Vali bey geldikten sonra sokaklara huzur geldi teşekkür ederiz

Misafir 1 Gün Önce

Hangi birini arayıp söyleyelim.insanimiz o kadar vurdumduymaz ki.mahalle arasında perde çekmeden oturup 7/25 etrafı izleyenimi ararsın,sabahın köründe balkona çıkıp akşama kadar gelen geçen insana laf atanı mi,gece 24 te çöp almaya gelen belediye aracını mi,hafta içi hafta sonu farketmeksizin gecenin yarilarina kadar çalışan iş araclarini mi,gece yarilarinda müziği son ses açan komşuları mi?hangisini bildirelim bilemedim.bunlar sadece benim şahit olduklarım.

motorlar 15 Saat Önce

motorların abart egzost sesinden insanlar camlarını açamıyor. yaşlıların kafası almıyor bu sesi. uyuyan çocuklar uyanıyor. ve hiçbir denetim yok.908 tl ceza yazmakla olmaz bu işler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.