Gümüşhane Haberleri

Engelli park yerleri yapıldı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesi, Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin tavsiye kararının ardından caddelerde engelli park yerlerinin çizgilerini çizdi.

Geçtiğimiz aylarda Gümüşhane Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin tavsiye kararı olarak gündeme aldığı ve hem Belediye hem de kamuoyuyla paylaşılan sorun çözüme ulaştı.

Yollarda yapılan çalışmalarının ardından caddelerdeki engelli park yerlerinin yeniden düzenlenmesi taleplerinin karşılık bulduğunu belirten Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Coşkun Tuncer, “Bu noktada talebimize karşılık vererek bu park alanlarını tekrar belirleyip çizerek engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunan başta Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen ve ekibi olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Yapılan bu park yerlerinin başka araçlar tarafından işgal edilmemesi konusunda tüm halkımızdan hassasiyet bekliyoruz. Engelliye saygı topluma saygıdır” dedi.
 

Yorumlar (1)

Nizam 8 Ay Önce

Engelli kent konseyinin bu işte hiç bir dahli yoktur. Bu konuda engelli olarak şahsımın dilekçe ve gayretleri sayesinde olmuştur. Kamuoyunu yanlış bilinçlendirmeyin enelli kent konseyi başkanı bu konularla işgilenseydi 1 yıldır çizilmeyen çizgiler yeni çizilmezdi lütfen bu hizmeti engelli kent konseyine maletmeyin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.