Erzurum’un dünyaca ünlü cağ kebabını artık Gümüşhaneliler de Erzurum’a gitmeden tadabilecek.
Ceyhun Doruk ve Murat Turban’ın ortaklığında işletilen “Acıktım Lokantası” bugünden itibaren Erzurum Cağ Kebabı ve Kadayıf Dolması ile Gümüşhanelilere hizmet vermeye başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan işletmeci Doruk, çağ kebabı için Erzurum’dan özel olarak usta getirttiklerini belirterek, çağ kebabının yanısıra yine Erzurum’un meşhur kadayıf dolması ile Hamsiköy sütlacının da işletmelerinde bulunduğunu söyledi.
Cağ kebabı için bölgeden özel olarak kuzu eti aldıklarını dile getiren Doruk, odun ateşinde pişen ve bazı bölgelerde “yatık döner” olarak adlandırılan kebabın şiş ve lavaş ekmeği ile servis edildiğini söyledi. Doruk, çağ kebabıyla birlikte müşterilere süzme yoğurt, acılı ezme, közde kızarmış biber ve çoban salatasının da ikram edildiğini ifade etti.
Çağ kebabının özelliğinin odun ateşinde pişmesi, kuzu eti olması ve terbiyesinin soğan, karabiber ve tuzla yapılmasından dolayı doğal bir lezzeti olduğunu ifade eden Doruk, cağını 5 TL’den satışa sundukları kebabın ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.
Ev ve işyerlerine de servis yapılan cağ kebabını yemek için Atatürk Caddesi Halkbank Karşısında ki işletmeye gitmeniz yada 0 456 213 45 75 numaralı telefonu aramanız yeterli.
Ceyhun Doruk ve Murat Turban’ın ortaklığında işletilen “Acıktım Lokantası” bugünden itibaren Erzurum Cağ Kebabı ve Kadayıf Dolması ile Gümüşhanelilere hizmet vermeye başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan işletmeci Doruk, çağ kebabı için Erzurum’dan özel olarak usta getirttiklerini belirterek, çağ kebabının yanısıra yine Erzurum’un meşhur kadayıf dolması ile Hamsiköy sütlacının da işletmelerinde bulunduğunu söyledi.
Cağ kebabı için bölgeden özel olarak kuzu eti aldıklarını dile getiren Doruk, odun ateşinde pişen ve bazı bölgelerde “yatık döner” olarak adlandırılan kebabın şiş ve lavaş ekmeği ile servis edildiğini söyledi. Doruk, çağ kebabıyla birlikte müşterilere süzme yoğurt, acılı ezme, közde kızarmış biber ve çoban salatasının da ikram edildiğini ifade etti.
Çağ kebabının özelliğinin odun ateşinde pişmesi, kuzu eti olması ve terbiyesinin soğan, karabiber ve tuzla yapılmasından dolayı doğal bir lezzeti olduğunu ifade eden Doruk, cağını 5 TL’den satışa sundukları kebabın ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.
Ev ve işyerlerine de servis yapılan cağ kebabını yemek için Atatürk Caddesi Halkbank Karşısında ki işletmeye gitmeniz yada 0 456 213 45 75 numaralı telefonu aramanız yeterli.