Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane'de alkollü ilahi dinleme kavgası: 1’i polis 2 yaralı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’de araç içerisinde alkollü şekilde ilahi dinlediği iddia edilen şahıslarla olaya tepki gösteren başka bir şahsın karıştığı kavgada 1’i polis 2 kişi bıçakla yaralanırken, bıçakla yaralama olayını gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Atatürk Caddesinde M.A. isimli şahıs cadde üzerinde araç içerisinde alkollü vaziyette ilahi dinleyen 4 şahsa tepki gösterdi. 

Tartışmayla başlayan olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçtan inen İ.O.U. isimli şahıs M.A’yı iki bacağından bıçakla yaralarken kavgaya müdahale eden bir polis memurunu da bıçakla kolundan yaraladı.

Olayın ardından bölgeye 112 acil sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı polis memuru ve M.A, 112 acil sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken polis ekipleri olay yerinde bekleyen meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti.

Hastaneye kaldırılan polis memuru ve M.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayda aynı araç içerisinde bulunan ve gözaltına alınan 4 şahıstan bıçakla yaralama suçunu gerçekleştiren İ.O.U. kasten yaralama ve görevli memura mukavemet suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken G.N.B., F.B., R.C.B. isimli şahıslar alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar (2)

Dayı 1 Ay Önce

Maraklı kalabalık mı !? Bu nasıl bir yorumdur, ozaman vatandaş polise ona buna saldırdığı zaman kimse toplanmasın müdahale etmesin mi yani.

VATANDAŞ 1 Ay Önce

mükemmel gazetecilik olaydan kaç gün sonra haberiniz oldu yoksa ulusal kanallardan mı duydunuz ???

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.