Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane ekibi iki kardeşi 36 saat sonra sağ kurtardı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Adıyaman’da Gümüşhane’den destek için giden itfaiye ve AFAD ekipleri depremden 36 saat sonra Sefa Akın ve ablası Duygu Akın’ı enkaz altından sağ çıkarmayı başardı. 

Gümüşhane’den deprem bölgesi Adıyaman’a giden Gümüşhane Belediyesi İtfaiye ve AFAD ekipleri depremin üzerinden geçen 36 saatin ardından Malazgirt Caddesi üzerinde yıkılan bir binanın enkazından gelen sesler üzerine harekete geçti. 

Enkazda çalışma yapan İtfaiye ve AFAD ekipleri ilk olarak Sefa Akın’ı yıkıntıların arasından çıkardı. Sefa Akın’ın ablası ve annesinin de içeride olduğunu söylemesi üzerine çalışmalarını hızlandıran ekipler abla Duygu Akın’ı da sağ bir şekilde kurtarmayı başardı. 

İki kardeşin enkaz altında kalan annelerini kurtarma çalışması ise sürüyor. 

Yorumlar (6)

Yusuf sadık 2 Yıl Önce

Bir depremzede yakını olarak Gümüşhane ekibini taktir ve tebrik ediyorum. Elazığ ve van depraminde de çok başarılı hizmetler veren gümüşhane ekibi taktir edilmekte ve beklenehizmeti üst düzeyde ver mesi bakımından memleketimizi ami,rlerini ve emeğüi geçen herke için marka değer olmuştur.

yusufssdık 2 Yıl Önce

Kümüşhane i AFAD müdürü hemşerimiz mesut Bayrak olağan üstü bir çalışma ile ı3 yıldır bu görevini sürdürmektedir. Halen deprem bölgesindedir. Gelişen olaylar ve akla gelmedik başa gelmedik bir çok afatlarda tam bir başarı ile yardıma muhtaç felakete uğrayan herkesin imdadına yetişmektedir. Ülkemizde meydana gelen Deprem gibi tabii afetlerde yetiştirdiği ekiple yaralara merhem olan Mesut Bayrak her türli taktir ve taeşekkürü hak eden bir değerimizdir. beyefendiliği saygısı ve insanlara olan sevgisi ile tanınan bu görev aşığı hemşerimizi kutlamak ve taktir etmek gerekir. El an Adıyamanda katılımcılar arasında bulunan Mesut MidireAllahtan uzun ömür ve başarılar diliyorum.

adsız29 2 Yıl Önce

Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun rabbin yardımcınız olsun

Halit Tanış 2 Yıl Önce

Allah ım razı olsun cümlesinden Mustafa, Muhammet, Murat ve tüm ekipten. Allah ım onların evlatlarına da hayırlı ömürler versin.

Sefa AKIN 2 Yıl Önce

Sefa AKIN benim. Çok şükür iyi durumdayız ancak Babamı kaybettik..

Sefa AKIN 1 Yıl Önce

Ben o apartmanın enkazından sağ kurtuldum. Ayrıca, yanlış bilgi var. Malazgirt değil İstiklal Caddesi olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.