Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane'de Anneler Günü Etkinliği

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesi, Anneler Gününü kutlamak amacıyla kadınlara yemekli eğlence programı düzenlendi.

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesi, Anneler Gününü kutlamak amacıyla kadınlara yemekli eğlence programı düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan TKB Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu, annelerin iyiliklerin ve güzelliklerin odak noktası olduğunu söyledi.

“Bugün ninnileriyle uyuduğumuz, sevgileriyle büyüdüğümüz annelerimizin ve annelerin günüdür” diyen Çubukçu, anne sevgisinin sevgilerin en güzeli ve en yücesi olduğunu, annelerin dertlerin devası, yaraların merhemi olduğunu belirtti.

Çubukçu, “Anne, iyiliklerin, güzelliklerin odak noktasıdır. Annelerimizin canından, kanından bir parça olduğumuzu unutmadan, onlara yaraşır birer evlat olalım. Onların kalplerini kazanalım. Her zaman gönüllerimizde olması gereken yerde taşıyalım. Bu mutlu günlerinde de gönüllerinde olalım, onlara gereken saygıyı ve sevgiyi gösterelim. Yüce Peygamberimizin söylediği gibi ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ sözünü unutmayalım. Bütün annelerin anneler gününü kutlarım, sağlıklar dilerim." dedi.

Programda yenilen yemeğin ardından kadınlar gönüllerince eğlendi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.