Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane’de modifiye araç sevdalıları dernek kurdu, destek istiyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Modifiyeli Araçlar Derneği kurucusu sosyal medya fenomeni Mehmet Demirsoy, modifiyenin trafik kurallarını ihlal etmekten ibaret olmadığını göstermek için hazırladıkları organizasyonu hayata geçirmek için yetkililerden destek bekliyor. 

Sosyal medyada yayınladığı modifiyeli araç videolarıyla fenomen haline gelen Gümüşhaneli Mehmet Demirsoy’un kurduğu Gümüşhane Modifiyeli Araçlar Derneği Karadeniz’in bu alanda kurulan ikinci derneği olarak yerini aldı. 

Derneğin kuruluş amacının modifiyeli araçlara yönelik ön yargıları kırmak ve modifiyenin sadece egzoz takıp trafik kurallarını ihlal etmek olmadığını insanlara göstermek olduğunu söyleyen Demirsoy, destek geldiği takdirde gerçekleştirecekleri büyük organizasyonla birlikte hem Gümüşhane’nin tanıtımına katkıda bulunacaklarını hem de kente maddi bir ek gelir sağlayacaklarını söyledi. 

Söz konusu organizasyonu gerçekleştirmek için kentin ileri gelenlerinden destek bekleyen Demirsoy, organizasyona gelecek milyon TL’lik araçlarla birlikte Türkiye’de büyük yankı uyandıracak bir projeye imza atacaklarının sözünü verdi. 

“Karadeniz’in en büyük etkinliklerinden birini gerçekleştireceğiz”    

Yapılacak organizasyonun Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olacağının altını çizen Gümüşhane Modifiyeli Araçalar Derneği Başkanı Mehmet Demirsoy, “Bu derneği kurma amacımız modifiyeye karşı bütün ön yargıları kırmak. Modifiyenin sadece egzoz takmak ya da trafik kurallarını ihlal eden araçlardan olmadığını insanlara göstermek ve kurduğumuz dernekle Türkiye’de Gümüşhane olarak ses getirmek. Bu kapsamda Gümüşhane’de bir etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Etkinlik Türkiye’nin sayılı etkinliklerinden ve Karadeniz’in belki de en büyük etkinliklerinden birisi olacak. Belirlenecek tarihte hem cumartesi hem de Pazar günü büyük bir etkinlik hazırlayacağız. Cumartesi günü görsel bir şov olacak, milyonluk arabalar olacak. İnsanlar bu araçları modifiye etmek için yaklaşık 6 milyon TL para harcamışlar. O arabalar burada Zafer Meydanı’nda sergilenecek. Pazar günü ise yetkililer orayı bize tahsis ederse İkisu’da tespit ettiğimiz ve trafiğe kapalı bir alanda drift gösterisi gerçekleştireceğiz. Bizim kurduğumuz bu dernek Karadeniz’deki ikinci modifiyeli araç derneği. Bizim gerçekleştireceğimiz bu organizasyon hem Gümüşhane’nin tanıtımında hem de gelir getirmesi bakımından çok önemli bir organizasyon olacak. Biz bu konuda makam ve mevki sahibi büyüklerimizden destek bekliyoruz. Biz bize verilecek bu destekle bu işi cadde ve sokaklardan kaldırarak işi tamamen görsel bir şölen haline getirmek istiyoruz. Güzel bir alanımız olursa cadde ve sokaklarda modifiyeli araç görme şansınız yok. Gümüşhane’ye yapılacak bu pistle Trabzon, Erzincan, Bayburt ve Giresun gibi illerden buraya çok yoğun bir talep ve ziyaret olacak ve bu da Gümüşhane’ye bir kazanç sağlayacak” dedi.

Yorumlar (5)

Mehmet DEMİRSOY 18 Saat Önce

Bu şehrin gençlerini bu derece sahipsiz bırakmanızı istemiyorum.

Alp 8 Saat Önce

Boş işlerle uğraşmaktan başka işimiz yok zaten sizin egzizujuzun derdinimii çekçez eline bi ehliyet alan kuş sürüsü diye tabir ettiğimiz tofaş cikiyo emniyetiniz kesinlikle izin veremesin bunlara evimizde otururken se in egosunun sesini çekmeye mecbur değiliz yetkililer gördüğünüz yerde kesin cezayı

müsade edilmesin 7 Saat Önce

insanları rahatsız etmekten başka birşey yaptıkları yok. müsade edilmemeli.

mehmet demirsoy 4 Saat Önce

ne alakası var kardeşim bu iş zevk meselesi saçma sapan şeyleri düşünmeyin zihninizi biraz çalıştırın her şey egzoz değil bu şehirden bu olayları taşımak istiyoruz

Aklın yolu 3 Saat Önce

Topluma ve şehre bunun ne faydası olacakmış? Modifiyeli araç dedikleri de abartılı egzoz ve yüksek sesle müzik çalan, amortisörleri kısaltılmış saçma sapan arabalar. görüntü kirliliği, gürültü kirliliği. çoğu zaman da huzur ve güvenliği tehlikeye atan tipler. Sıradan vatandaşa ceza yazan emniyet güçleri bu tipleri trafikte barındırmamalı bile.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.