Gümüşhane Haberleri

Gümüşhaneli Ramazan’da kaliteli tatlıyı uygun fiyata yiyecek

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Genç girişimci Sezgin Ergün, vatandaşların kaliteli ve uygun fiyata tatlıya ulaşmalarını sağlamak için Amcabey Baklavalarının 23 çeşidini Gümüşhanelilerle buluşturdu.

Türkiye’nin her noktasında bayisi bulunan firmanın Gümüşhane bayiliğini alarak sektörünün en iyi ustalarıyla üretilen baklavaları uygun fiyatlarla Gümüşhanelilere sunan Ergün, Ramazan ayı boyunca da vatandaşlara hizmet vereceklerini söyledi.

Karaer Mahallesi, Hükümet Konağı karşısında tesislerinde vatandaşlara uygun fiyatlı günlük taze baklava satışı yaptıklarını ifade eden Ergün, “Ürünlerimizde katkı maddesi ve glikoz şurubu yoktur, yüzde 100 şeker pancarı kullanılmaktadır. Kaliteli fıstık ve ceviz kullanılan ürünlerimizin imalat yeri Eskişehir olup günlük olarak Gümüşhanemize gelmektedir” dedi.

Fabrikadan halka çok uygun fiyatlarla vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade eden Ergün, “Bizim için önemli olan müşterilerimizin memnuniyetidir. Ramazanda baklava yemeyen ailemiz kalmasın diye uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz. Toplu siparişleriniz için 2 gün önceden bilgi vermeniz gerekmektedir. Kur’an kurslarımızda eğitim gören evlatlarımıza ramazanın ilk günü baklava ikramında bulunuyoruz. Benzer düşüncede olan vatandaşlarımızda bizimle 0 536 886 57 29 numaralı telefonla iletişime geçebilir” diye konuştu.

Ergün, Ramazan ayı boyunca uygulayacakları baklava kilogram fiyatlarını şöyle açıkladı:
Cevizli Baklava 49 TL
Fıstıklı Baklava 64 TL
Soğuk Baklava 79 TL
Cevizli Özel 59 TL
Cevizli Burma Kadayıf 59 TL
Cevizli Sarı Burma 59 TL
Fıstık Sarma 89 TL
Karışık Sarma 79 TL
Kaymaklı Fıstıklı Ankara Dürüm 89 TL
Atom Ezme 85 TL
Cevizli Maraş Özel 59 TL

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.