Gümüşhane Haberleri

GÜNÖP eğitim programlarına online devam ediyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP), uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. 

Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP), uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. 

Daha önce gerçekleştirilen teknik gezi ve eğitimler, Autocad, CNC Programlama, Solidworks, C++ ile Algoritmalar ve Programcılık gibi eğitime destek programlarına bir yenisini daha ekleyen GÜNÖP online platformda "Temel Düzey Türk Vergi Sistemi" eğitimini Esra Kahveci ile gerçekleştirdi. 

Kendisi, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve aynı zamanda (ASMMMO) Vergi Komisyonu Başkan Yardımcısı olan Kahveci, öğrencilerle 2 gün boyunca zoom programı üzerinden gerçekleştirdiği bu eğitimde temel düzeyde bilinmesi gereken vergi sistemlerini, finans alanındaki iş tecrübelerini aktardı. 

Eğitim sonunda öğrencilere "Katılım Belgesi" verilirken aynı zamanda İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın tarafından öğrenciler ve eğitimci Esra Kahveci adına 29 adet fidan bağışında bulunuldu. 

Eğitim sonunda sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım ile eğitimin etkisi arttırılırken katılım gösteren herkese teşekkür edildi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.