Gümüşhane Haberleri

İntihar ettiği sanılan genç köyüne geri döndü

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde borçları olduğu için yakınlarına gölete girerek intihar edeceğini söyleyip ortadan kaybolan ve Erzincan otogarında güvenlik kameralarına takılan genç, haberlerde kendini görünce köyüne geri döndü. 

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Övünce Köyünden olan ve borçları olduğu öğrenilen Mehmet Ali Taral (25), arkadaşlarını arayarak intihar edeceğini söyleyip gece saatlerinde traktörüyle Akbaba Köyü göletinin kıyısına gelerek cep telefonunu traktörün içerisine bırakıp kayıplara karışmıştı.

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, AFAD, Trabzon Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK), 112 Acil Sağlık, iz takip köpeği ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği personellerinin katılımıyla Akbaba Köyü göleti ve çevresinde arama çalışma başlatılmıştı.

Aramalar 2 gün boyunca sürerken Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, iz takip köpeklerinin göletin aksi istikametinde bulunan Kelkit-Köse karayolu bölgesinde işaret vermesi üzerine yaptıkları teknik çalışma sonucunda Taral’ın Erzincan’a gitmiş olabileceğini değerlendirerek yaptığı incelemede Erzincan otobüs terminalinde güvenlik kameralarında tespit etti.

Erzincan’a gittiği ve hayatta olduğu belirlenen Taral için Akbaba Göletindeki arama çalışmaları sonlandırılırken, haberlerde kendini gören ve ailesini üzmek istemeyen genç bugün akşam saatlerinde sağlıklı bir şekilde kendi başına köyüne geri döndü. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.