Gümüşhane Haberleri

Kelkit'e 4 Yıldızlı Otel

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yeni yapılan 70 yataklı “The Meydan Hotel” ve restoran törenle hizmete açıldı.

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yeni yapılan 70 yataklı “The Meydan Hotel” ve restoran törenle hizmete açıldı.

Aydın Doğan Caddesinde yer alan otelin açılış törenine Milletvekili Feramuz Üstün, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın, ilçe protokolü katıldı.

Törende konuşan Milletvekili Feramuz Üstün, tesisin Kelkit’e değer kattığını belirterek, “Böyle bir tesisin ilçemize kazandırılması nedeniyle çok mutlu oldum. Bu tür yatırımların sayısının artmasını da istiyoruz. Hepimizin ortak değeri Gümüşhane’dir.” dedi.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel de Kelkit'te son dönemde otellerin sayısının gittikçe arttığını belirterek, “Kelkit güzel ve nezih bir işletmeye kavuşmuştur. İşletmeci arkadaşlarımıza cesaretleri ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Kelkitimize hayırlı olsun” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da tesisin ilçeye değer kattığını belirterek, “Bu hizmetten Belediye Başkanı olarak gurur duydum. Bu hizmetlerin artarak devam etmesini istiyoruz. Hizmet kalitesi için rekabet olmalı. Bu tür yatırımları teşvik amaçlı çalışmalarımız da olacak. Artık Kelkit’e misafir davet ederken hiçbir korkumuz yok.” diye konuştu.

Toplam 35 odası ve 70 yatağı bulunan tesiste ayrıca 2 vip odası ile 1 engelli odası, konferans salonu ve restorandan oluşan otelin 4 yıldız alması için gerekli müracaatların yapıldığını belirten işletme sahibi Hasan Mansız, Kelkit'te güzel bir otel ve restoran hayali ile çıktıkları yolda başarıyla ilerlemek istediklerini söyledi.

Tören tesisin gezilmesiyle son buldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.