Gümüşhane Haberleri

'Kemalettin Aydın Bizi Kardeşi Gibi Karşıladı'

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran AK Parti İlçe Başkanı Bekir Kara, Şiran İl Genel Meclisi Üyesi Hüsamettin Şahin, Şiran Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Şahin ve Şiran Muhtarlar Derneği Başkanı Emrah Kılıç, muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırlayan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran AK Parti İlçe Başkanı Bekir Kara,  Şiran İl Genel Meclisi Üyesi Hüsamettin Şahin, Şiran Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Şahin ve Şiran Muhtarlar Derneği Başkanı Emrah Kılıç, muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırlayan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Yapılan ortak açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etmek burada ağırlanmak bizim için onurdur. Bunun yanında tüm organizasyon boyunca burada hiçbir sıkıntı yaşamadık. AK Parti Genel Merkezi’nde kahvaltı yaptık.  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık’ın davetlisi olarak Bakanlık’ta öğle yemeğimizi yedik ve Ankara’nın değişik bölgelerini gezme fırsatı bulduk. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasını dinledik. Meclis’in havasını soluduk. Bizlere bu imkânı sağlayan, bizi; kardeşi, abisi gibi gören ve ağırlayan Gümüşhane Milletvekilimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın’a sonsuz saygı, sevgi ve hürmetlerimizi sunuyoruz…”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.