Gümüşhane Haberleri

Kemaliye’de Sabah Namazı Buluşmaları yeniden başladı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane İl Müftülüğü tarafından her yıl Ramazan ayına kadar devam eden haftalık “Sabah Namazı Buluşmaları” 2024-2025 dönemi Kemaliye Camisindeki programla başladı.

Yeni dönemin ilk programı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda namaz öncesi sohbet kısmında İl Müftüsü Hüseyin Gün, “Sabah namazı buluşmalarıyla toplumumuzda bir farkındalığın oluşmasına, cami-cemaat buluşmalarının kuvvetlendirilmesine vesile olabilmeyi amaçlamaktayız. Dünya üzerinde cereyan eden olumsuzlukların, millet ve ümmet olma bilincimizdeki gerilemenin, Doğu Türkistan ve Filistin başta olmak üzere yaşanan katliamların sona ermesi ancak inançlı bir şekilde camilerden başlayarak bir araya gelmemizle mümkün olabilecektir. Bu vesileyle başta milletimizin selameti için mücadele ederken şehadete yürümüş güvenlik güçlerimizin mensupları olmak üzere din-ü devlet mülk-ü millet için canları seve seve veren şehitlerimizin, katledilen tüm mağdur, mazlum ve masumların ruhlarının şâd olması, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için dualar edip, Rabbimizden dualarımıza icabetini lütfetmesini niyaz ediyoruz” dedi.

Kılınan sabah namazının ardından yapılan zikir ve tesbihat sonrasındaki dua ile yeni dönemin ilk sabah namazı buluşma programı sona erdi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.