Gümüşhane Haberleri

‘Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversiteler ve İş Alanlarıyla Buluşuyor’ projesi sona erdi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane İl l Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce yürütülen ‘Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversitelerle ve İş Alanlarıyla Buluşuyor’ projesi sona erdi.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce yürütülen ‘Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversitelerle ve İş Alanlarıyla Buluşuyor’ projesi sona erdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nca finanse edilen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce yürütülen “ Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversitelerle ve İş Alanlarıyla Buluşuyor” projesi kapsamında projenin faaliyetlerinden biri olan “Fotoğraf Sergisi” Halk Eğitim Merkezi salonunda projeye dahil olan tüm kurum temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Programda Proje koordinatörü Serdar Serhat Salantur tarafından Proje değerlendirme toplantısının sunumunu gerçekleştirdikten sonra projeye katkı sağlayan kurum temsilcilerine plaket takdim edildi ve proje faaliyetlerinden oluşan fotoğraf sergisi alanı gezildi.

Proje kapsamında bugüne kadar yapılan faaliyetler ise şöyle: Ebeveyn Eğitimleri, Aile Ziyaretleri, Ailelere Destekleri, Yerel kanaat önderleri, STK üyeleri, Yerel Yönetimler, Sendika temsilcilerine yönelik seminerler, Eğitimci Eğitimleri, Rehber Öğretmen Eğitimleri, Destek/telafi kursları, Öğrencilere Temel Yeterlilik Kursları, Kaynak Kitap Desteği, Proje Değerlendirme Toplantıları, İş Dünyası ve Üniversiteler Tanıtım Gezileri, Fotoğraf Sergisi, Proje Bülteni, Proje Tanıtım ve Paylaşım Toplantıları.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Maarif Müfettişleri Başkanı Özcan Kol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Karabulut, Hüseyin Erden ve Seyit Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve Projeye katkı sağlayan kurum temsilcileri katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.