Gümüşhane Haberleri

Milletvekili Küçük, Ulaştırma Bakanına iletişim ve ulaşım sorunlarını iletti

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede il genelindeki haberleşme, ulaşım ve altyapı sorunlarına dair önemli bilgileri paylaştı.

Milletvekili Küçük yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının il genelinde başlatmış olduğu “Adım Adım Gümüşhane” programı kapsamında gerçekleştirdikleri köy gezilerinden elde ettikleri verilerle, cep telefonlarının çekmediği köylerle ilgili liste hazırladıklarını kaydetti.

Cep telefonlarının çekmediği köy listesinin verilerini Bilişim Teknolojileri Kurumu Başkanlığı ile paylaştığını belirten Küçük, görüşmeler neticesinde gönderilen liste üzerinden Gümüşhane’de mobil iletişim hizmetlerinin yeniden düzenlenmesi adına Ulaştırma Bakanlığına bağlı görevli ekiplerin Gümüşhane’ye gelerek telefon çekmeyen köyleri yerinde tespit ettiğini ifade etti. Milletvekili Küçük, bu çalışmaların il genelinde yatırımların artırılması için önemli adım olduğunu vurguladı. 

Gümüşhane’nin devam eden ulaşım ve altyapı projeleri hakkında Bakan Uraloğlu’ndan destek talep ettiklerini ve görüşmenin olumlu geçtiğini ifade eden Küçük, Gümüşhane’deki projelerin hızlandırılmasına dair söz aldıklarını belirterek “Gümüşhane adına bu süreçleri yakından takip etmeye devam edeceğiz” dedi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.