Gümüşhane Haberleri

Müze Evleri 30 Ağustos Zafer Bayramında Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesi tarafından Oltanbey Mahallesinde yapılan Müze Evlerinde ki 120 konut, 30 Ağustos 2014 tarihinde hak sahiplerine teslim edilecek.

Gümüşhane Belediyesi tarafından Oltanbey Mahallesinde yapılan Müze Evlerinde ki 120 konut, 30 Ağustos 2014 tarihinde hak sahiplerine teslim edilecek.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen konu ile ilgili hak sahipleriyle Belediye Meclis Salonunda toplantı yaptı.

Toplantıya, Belediye Başkanı Ercan Çimen, yüklenici firma sahibi Bilal Aydın, Gümüşhane Belediyesi’nin teknik personeli ile 70’e yakın hak sahibi vatandaş katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Müze evleriyle ilgili her türlü konu görüşülüp tahlil edildi. Toplantıda yapılan görüşmeler sonunda, 120 Konutluk Müze evlerindeki dairelerin yolların tamamlanması, çevre düzenlemesinin bitirilmesi ve dairelere doğalgaz hattı çekilmesinin ardından, hak sahiplerine 30 Ağustos 2014 tarihinde teslim edilmesi kararlaştırıldı.

Başkan Çimen, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İnşallah 30 Ağustos günü hak sahibi vatandaşlarımız çifte bayram yapmış olacak. Yüklenici firmamız o güne kadar 120 konutluk Müze Evlerini tamamlamış olacak. Aslında kısa bir süre de olsa gecikme olmuştur. Bununda sebebi kalorifer sistemlerindeki dönüşümden kaynaklanmıştır. Önce katı yakıtlı düşünülen sistem daha sonra doğalgaza dönüştürülmüştür. Ama bütün çalışmalar 30 Ağustos 2014 tarihinde tamamlanmış olacak ve evleri hak sahiplerine teslim etmiş olacağız. Vatandaşlarımızın konutlarında mutlu bir şekilde oturmaları bizi de mutlu edecektir. Şehrimizin birçok bölgesinde konut ihtiyacı vardır. Belediye olarak ilerleyen günlerde kullanışlı, ekonomik ve daha profesyonel bir şekilde konutlar yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. İnşallah Gümüşhane'ye yakışır bir şekilde konut ihtiyacını çözüme kavuşturacağız. Halkımızın huzuru, mutluluğu ve en iyi şartlarda yaşaması için her türlü gayretin içinde olacağız. Müze evlerinin tekrar vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.