Gümüşhane Haberleri

Nasıl Başardılar? 3.baskıyı yaptı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinden Doç.Dr. Taşkın Kılıç’ın THY, MADO, Simit Sarayı ve Kafkas kestane gibi Anadolu'dan çıkıp dünya markası olan işletmelerin başarı hikayelerini anlattığı ve 2015 yılında çıkan ‘Nasıl Başardılar?’ kitabı 3.baskısını yaptı.

Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinden Doç.Dr. Taşkın Kılıç’ın THY, MADO, Simit Sarayı ve Kafkas kestane gibi Anadolu'dan çıkıp dünya markası olan işletmelerin başarı hikayelerini anlattığı ve 2015 yılında çıkan ‘Nasıl Başardılar?’ kitabı 3.baskısını yaptı.

THY, MADO, Simit Sarayı ve Kafkas kestane gibi Anadolu'dan çıkıp dünya markası olan işletmelerin başarı hikayelerini yöneticileri ile bizzat görüşerek kaleme alan ve birinci baskısı 2015 yılında çıkan kitabın 3. baskısı AZ yayınlarından çıktı. Kitap D&R ve diğer ulusal bütün yayınevleri ve online kitap mağazalarında okuyucuyla buluştu.

Kitabın içeriğiyle ilgili bilgi veren Kılıç, “Bugüne kadar bizlere batılı girişimcilerin başarı öyküleri anlatıldı. Oysa kadim medeniyetimizin bizlere miras bıraktığı müstesna değerlere sahibiz. Bunlar Anadolu’nun cesur, çalışkan, dürüst, zeki ve nevi şahsına münhasır insanıyla buluştuğunda inanılmaz başarılar ortaya çıkıyor. Bu kitap aşağıdaki öncü girişimcilerimizi ve onların başarı ve yönetim sırlarını ele almıştır: Bir liralık Simidi “SİMİT SARAYI” adıyla global bir markaya dönüştürdü. Osmanlının Fast-Food’u Simidi bütün dünyaya yedirmeyi başaran ve “simit” kelimesini İngilizceye çevirmeden kullanıp herkese ezberleten Simit Sarayı’nın örnek başarısı bu kitapta. Son 6 yıldır üst üste Avrupa’nın en iyi havayolu seçildi. Dünya’da en çok noktaya uçma rekoru da onun elinde. Türkiye’nin Semalarda Yükselen Yıldızı THY’nin üstün başarısı bütün detaylarıyla bu kitapta. 150 yıl önce Ahir Dağı’nın bereketli ürünlerini Kahramanmaraş’ın maharetli ustalarıyla buluşturup bütün dünyaya sunan MADO, damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor.  Anadolu’nun öncü markası MADO’nun başarı sırrı bu kitapta. Kestane’ye tat vererek Bursa’nın simgesi olan ve adeta bu alanda bir sektör oluşmasına öncülük eden KAFKAS KESTANE, doğal ve afrodizyak etkili ürünleriyle onu tadanları kendine müptela ediyor. Akçaabat Köftesini Karadeniz’in ustalığıyla birleştirip markalaşan CEMİLUSTA, 45 yıl önce Trabzon’da başlayan hikâyesini Türkiye’nin pek çok ilinde yazmaya devam ediyor. Öncü girişimcilerimizin, başarı sırlarını bütün yönleriyle ele alan bu kitap; içinizdeki potansiyeli ve başarı duygusunu katmerleştirip özgüven ve cesaretinizin filizlenmesine katkı sunacaktır” dedi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.