Gümüşhane Haberleri

ODES projesiyle çocuklar Ayder Yaylası’nı gezdi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’de Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında çocukların yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmeleri, teknolojik cihazlara olan bağımlılıklarını azaltmaları ve sosyalleşme becerilerini geliştirmeleri için Rize’nin Ayder Yaylasına gezi düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda Ayder Yaylası'nda, yöresel müzikler eşliğinde çocuklar, diğer vatandaşlarla birlikte oyunlar oynayarak, yeni insanlarla güvenli ve etkili iletişim kurma konusunda önemli deneyimler edindi.

Toplumun geleceği olan çocukların gelişimi ve refahı için çeşitli projeler yürüttüklerini kaydeden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cengiz Maden, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin çocukların hem bireysel gelişimlerine hem de topluma entegrasyonlarına büyük katkı sağladığını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çocukların geleceğini inşa etmek ve onların yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Maden, “ODES gibi projeler aracılığıyla, çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çocuklarımızın en iyisini hak ettiğine olan inancımızla, bu tür projeleri daha da geliştirerek, onların geleceğine yönelik sağlam adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, projemize verdiği desteklerle bizleri her zaman güçlendiren Gümüşhane Valimiz Sayın Alper Tanrısever'e en derin teşekkürlerimizi sunarız. Sayın Valimizin katkıları, çocuklarımızın en iyisine layık olduğu inancımızı pekiştirmiş ve bizlere bu yolda daha büyük bir motivasyon kazandırmıştır” dedi.

Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında çocukların eğitim hayatlarını desteklemek, onları sosyal ve kültürel etkinliklerle zenginleştirmek için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini dile getiren Maden, “ODES, çocuklarımızın akademik başarılarını artırırken, sosyal becerilerini geliştirmek, kültürel değerleri tanıtmak ve ülkemizin güzelliklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla hayata geçirilmiş önemli bir projedir” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.