Gümüşhane Haberleri

PTT 184. Yaşında

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 184. kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de kutlandı.

Evrak gönderimi için PTT’nin kuruluş yıldönümü ile aynı rakamları taşıyan 184 gişe numarasını alan Abdurrahman Devran’a, PTT Başmüdürü Ali İhsan Ayvaz tarafından PTT anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

Gümüşhane PTT Başmüdürü, Ali İhsan Ayvaz, PTT’nin 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mutlu olduklarını ve 184. müşteriye günün anısına bir hediye takdim ettiklerini belirtti.

Kargo ve lojistik firmalarına her zaman gereksinim olduğunu belirten Ayvaz, Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte PTT'nin de kendisini bu gelişmelere entegre ettiğini kaydetti.

Gümüşhane PTT Başmüdürü Ali İhsan Ayvaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Geniş hizmet yelpazesi, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan işyeri ağı, iştirakleri ve gerçekleştirdiği işbirlikleri ile hem ulusal hem de uluslararası alanda adından başarıyla söz ettiren PTT AŞ; güvenilir, erişilebilir, hızlı ve kaliteli bir şekilde sürdürdüğü faaliyetlerini çağın teknolojilerine uygun olarak modernize ediyor. Postanın yanında kargo, filateli, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi pek çok alanda sektörde lider olan PTT, bugünün ihtiyaçları ve teknolojisini hizmetlerine entegre ederek gücüne güç katıyor. Yenilikçi atılımları ve dünya posta sektörüne sunduğu katkılarla Türkiye’nin övünç kaynakları arasında yer alıyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma ve ülke ekonomisine maksimum katkı sunma hedefleriyle faaliyetlerini verimli ve etkin bir şekilde yürüten Şirket; ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetleriyle de fark yaratıyor. Tüm bunların yanı sıra doğa dostu hizmet anlayışı ve çevreye olan sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden PTT, gelecek için sürdürülebilir adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine elektrikli araç filosu ve çevreye duyarlı projeleriyle de katkı sağlıyor. İl genelinde hizmetlerimizi yürüten ve şirketimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Evrak gönderimi için merkez şubesine gelerek PTT’nin kuruluş yıldönümü ile aynı rakamları taşıyan 184. müşteri sıra numarasını alan Abdurrahman Devran, “PTT’nin 184’üncü yılını kutluyorum. Nice seneler diliyorum. Çok şaşırdım ve heyecanlandım. Hediye için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Zeynep KAYA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.