Gümüşhane Haberleri

Şiran Ülkü Ocakları yeni binasında

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde uzun süren çalışmalar neticesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışı Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde yapıldı.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde uzun süren çalışmalar neticesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışı Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde yapıldı.

Eski belediye hizmet binasında bulunan yerinden, PTT yanındaki Altıntaş iş hanının son katına taşınan Şiran Ülkü Ocağı’nın buradaki hizmet katında derslik, salon ve mescit bulunuyor. Ocağın okuma salonunun ismi de Şehit Fırat Çakıroğlu olarak belirlendi.

Açılışa Öbektaş Belediye Başkanı Yemen Demir,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Nurgün Özener, MHP Gümüşhane Milletvekili aday adayları Mustafa Canlı, Murat Bal, Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Şiran MHP İlçe Başkanı Güven Kapucu, Torul Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Osman Yılmazer, Kelkit Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Yaşar Giresunlu, partililer, Şiran Ülkü Ocakları üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.

Şehitler anısına saygı duruşu, İstiklal marşının okunması, hafızların Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara ve Şiran Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Murat Taştan, herkese katılımlarından ötürü teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. Şiirler okunan programda Milletvekili aday adayları Mustafa Canlı ve Murat Bal da kısa birer konuşma yaptı.

Açılış törenine çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, eski MHP Gümüşhane Milletvekili Bedri Yaşar, Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dt. Çetin Işık ve MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş’in mesajları okundu ve temennileri dile getirildi.   
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.