Gümüşhane Haberleri

Şiranlı Öğrenciler Nevşehir ve Antalya'yı Gezdi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, öğrencilerin turistik dokuları yakından tanımaları için Nevşehir ve Antalya’ya gezi düzenlendi.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, öğrencilerin turistik dokuları yakından tanımaları için Nevşehir ve Antalya’ya gezi düzenlendi.

Toplam 54 kişilik öğrenci grubu ile düzenlenen dört günlük okul gezisi ile öğrencilerin, gezilen illerdeki tarihi ve turistik dokuların yakından tanıma, birlikte hareket etme, sorumluluk alma ve paylaşma duygularının harekete geçirilmesi hedeflendi.

Gezi kapsamında ilk olarak tarihi süreçte insanların da peribacalarının içlerine ev, kilise yaparak bunları fresklerle süsleyerek binlerce yıllık yaşlı medeniyetlerin izlerini günümüze taşıyan Nevşehir Kapadokya bölgesi gezildi. Ardından sahip olduğu arkeolojik ve doğal güzellikler sayesinde ‘Türk Rivierası’ adını alan  deniz, güneş, tarih ve doğanın uyum içinde bütünleştiği, Akdeniz'in en temiz kıyılarından birine sahip olan Antalya ili gezilerek ilçeye geri dönüldü.

Gezinin bitmesiyle okullarına geri dönen öğrenciler bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlerine, yine gezinin düzenlenmesinde maddi konuda destek veren herkese çok teşekkür ettiklerini dile getirirken öğrenci velileri de bu tür çalışmalarda her zaman okulun yanında olacaklarını belirttiler.

Yorumlar (1)

ABDULLAH 11 Yıl Önce

tekkelimeyle harikaaaaaaaa

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.