Gümüşhane Haberleri

TRT Radyolarında Gümüşhane günü

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

TRT Erzurum Radyosu tarafından Gümüşhane’de 7 Şubat Cumartesi günü üç ayrı canlı yayın programı yapılacak.

TRT Erzurum Radyosu tarafından Gümüşhane’de 7 Şubat Cumartesi günü üç ayrı canlı yayın programı yapılacak.

HAYAL VE YILDIZ RADYO 1'DE

TRT radyolarında Gümüşhane canlı yayın programı saat 10.00 ile 12.30 saatleri arasında TRT Radyo 1’den canlı olarak yayınlanacak olan “Yöremizden” adlı program ile başlayacak. Programa konuk olarak eğitimci-yazar İsmail Hayal ve Yrd.Doç.Dr. Oktay Yıldız katılacak.

HERFENE TRT TÜRKÜ'DE

İkinci program ise saat 17.00 ile 18.00 saatleri arasında Gümüşhane Kültür Sanat Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan Herfene programında yapılacak. TRT Türkü’den canlı olarak yayınlanacak olan Canlı Müzik programında müzisyenler Şahin ve Lokman Kazancı, Serkan Toksoy, Yusuf Yıldırım, ritim sazlarda ise Nedim Saraç ile Ulvin Ergün yer alacak.

HIŞIR OSMAN, TURAN TUĞLU VE TALAT ÜLKER RADYO 1'DE

TRT’nin Gümüşhane’den canlı olarak yayınlayacağı son program ise 23.15 ile 01.00 saatleri arasında TRT Radyo 1’de yapılacak olan “Gecenin İçinden” programı olacak. Bu programa da konuk olarak Talat Ülker, Osman Nebioğlu (Hışır Osman) ve Turan Tuğlu katılacak.

Gün boyunca Gümüşhane’den TRT radyolarında canlı olarak yayınlanacak programların yapımcılığını TRT Erzurum radyosundan İsmail Bingöl yürütürken, teknik ekipte Fikret Durak, Korkmak Koçoğlu, Emre Fidan, yapım yardımcılığında Muammer Özgenç ve ulaşım sorumlusu olarak Köksal Çapan görev alacak.

Radyo 1'i canlı olarak dinlemek için BURAYI tıklayınız...

TRT Türkü'yü dinlemek için BURAYI tıklayınız...
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.