Gümüşhane Haberleri

TYP'nin Örnek İşçileri

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane İşkur İl Müdürlüğü tarafından açılan Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Köse Belediyesinde işe alınan işçiler örnek gösteriliyor.

Gümüşhane İşkur İl Müdürlüğü tarafından açılan Toplum Yararına Programlar (TYP)  kapsamında Köse Belediyesinde işe alınan işçiler örnek gösteriliyor.

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, program kapsamında işe başlattıkları 17 işçinin değişik alanlarda görevlendirildiğini belirterek, azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Köse Belediyesine ait 15 dönümlük Muhsin Yazıcıoğlu parkına kendi imkanları ile kurdukları sulama sistemi ile daha çok alanın daha kısa sürede sulanmasını ve parkın daha yeşil kalmasını sağlamaları yönündeki gayretlerini kamuoyu ile paylaşan Aygün, “Özellikle yaz aylarında Belediyelerin temizlik işlerini azaltmak ve daha iyi hizmet vermelerini sağlamak amacıyla İşkur tarafından sağlanan imkandan dolayı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik Beyefendiye, Eylül ayında açılacak olan programı büyük gayretler sarfederek Haziran ayında İlimize kazandıran değerli Milletvekillerimiz Sayın Doç. Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün'e, gayretli çalışmaları ile programları başarı ile yürüten değerli İşkur İl Müdürümüz Dilek Şehnaz Aşıcı ve personeline çok teşekkür ediyorum. TYÇP kapsamında çalışan tüm işçilerimizin de daimi işçi mantığıyla hareket edip yaşadıkları yerlere güzel çalışmalar sunmalarını temeni ediyorum." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.