Gümüşhane Haberleri

Vali Tanrısever’den veda mesajı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan kararnameyle Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, yayımladığı veda mesajında “Gümüşhane’yi hep güzel anılarla hatırlayacağım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 19 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesinin ardından Vali Tanrısever veda mesajı yayımladı.

Gümüşhane Valisi olarak görev yaptığı süre içerisinde Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere hizmet etmenin kendisi için büyük bir mutluluk ve onur olduğunu kaydeden Vali Tanrısever, “Vali-Mülkiye başmüfettişliği görevine atanmam nedeniyle 17 Ağustos 2023 tarihinden bugüne yürüttüğüm Gümüşhane Valiliğinden ayrılıyorum. Gümüşhane Valisi olarak, görev yaptığım süre içerisinde, Gümüşhane’ye ve değerli Gümüşhanelilere hizmet etmek benim için büyük mutluluk ve onur olmuştur” dedi.

Gümüşhane’nin medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim bir kent olduğunu dile getiren Vali Tanrısever, “Bu kadim kentin kendine özgü bir ruhunun, bir kültürünün olduğunu Valilik yaptığım süre içerisinde bizzat hissettim ve yaşadım. Bu şehirde görev yapmaktan büyük onur duydum. Gümüşhane’yi hep güzel anılarla hatırlayacağım. Gümüşhane Valiliği görevim süresince hak, hukuk ve adaletten taviz vermeden, devletin imkânlarını hiç kimsenin şahsi çıkarları için kullandırmamaya gayret ettim. Bundan sonraki yaşamımda da aynı hassasiyeti koruyacağım. Başta aziz şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, hizmet noktasında benimle birlikte görev yapan tüm kamu çalışanlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına şükranlarımı sunuyor, siz değerli hemşehrilerimin görev sürem içerisinde şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.